Микроволновые печи Samsung MS22M8074AM - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O'zbek
19
Pechdan foydalanish
Kod
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Tarkibi
1-13
Sariyog' va tuxum
sousi qo'shilgan
qaynatilgan treska
120 g + 53 g sous
Treska filesi - 140-150 g (yoki sudak filesi), limon - 10 g
(siqilgan sharbat), tuz - 1 g, suv - 30 g, dafna bargi - 1 dona,
sous: Qattiq qilib pishirilgan tuxum - 20 g (yarimta tuxum),
to‘g‘ralgan petrushka - 3-5 g, sariyog‘ - 30 g (Mikroto‘lqin
800 Vt - 1 daq.)
Ko'rsatmalar
Baliq filesiga ziravorlar qo'shing. Uni idishga qo'ying va suv qo'shing. Uni mikroto'lqinli
pechga qo'ying va tayyorlashni boshlang. Sousni alohida tayyorlang. Tuxumni
pishiring va mayda bo'laklarga kesing. Petrushkani to'rg'ang va saroyog'ni isiting.
Barcha masalliqlarni aralashtiring va baliq ustiga qo'ying.
1-14
Sabzavotlar bilan
dimlangan kurka
go'shti
315 g
Kurka biqin go‘shti – 150 g, to‘g‘ralgan sukkini - 50 g,
to‘g‘ralgan piyoz - 15 g, to‘g‘ralgan sabzi - 20 g, tovuq
go‘shtidan tayyorlangan bulyon yoki suvga aralashtirilgan
bulyon kubikchasi - 150 ml
Ko'rsatmalar
Barcha masalliqlarni jomga soling va qaynagan bulon qo'shing. Tayyorlashni
boshlang. Pech tovushli signal berganida biqin go'shtlarini ag'daring, sabzavotlarni
aralashtiring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.
1-15
Pomidor va
pishloqli sudak
150 g
Sudak filesi - 80-100 g (yoki karp), mayonez - 10 g, tuz - 1 g,
dumaloq kesilgan pomidor - 50 g, maydalangan pishloq
- 20 g
Ko'rsatmalar
Baliq filesiga mayonez surting, unga tuz seping. Pomidorni ustiga qo'yish uchun
tish tozalagichdan foydalaning. Ustiga pishloqni qo'ying. Uni idishga qo'ying va
tayyorlashni boshlang. Tish tozalagichni olib tashlang.
Kod
Oziq-ovqat
Porsiya hajmi
Tarkibi
1-16
Sabzavotlar bilan
pishirilgan forel
210-240 g
Sariyog‘ - 10 g (2 x 5 g), yupqa sabzi - 35 g, yupqa
piyoz - 25 g, qiymalangan sarimsoq 3 g, maydalangan
selderey barglari - 5 g, forel - 1 dona - 220-250 g, tuz - 1 g,
yanchilgan oq qalampir - ½ g, sariyog‘ - 5 g
Ko'rsatmalar
Mumlangan qog'oz o'rtasini sariyog' bilan yog'lang. Qog'ozga sabzi, piyoz,
sarimsoqpiyoz va seldereyni qo'ying. Sabzavotlar ustiga ziravor qo'shilgan forelni
qo'ying. Baliqning tepa qismini sariyog' bilan yog'lang. Qog'oz bilan yoping.
Mikroto'lqinli pechga qo'ying va tayyorlashni boshlang.
1-17
Go'sht bilan
qiymalangan
bulg'or qalampiri
480-500 g
2 dona
01
Bulg‘or qalampiri - 2 dona 80 grammdan, go‘sht
qiymasi (mol yoki cho‘chqa go‘shti) - 150-190 g (ikki
qismga bo‘ling), oddiy qaynatilgan guruch - 10-20 g,
tuz - 5 g, yanchilgan murch - ½ g, mol go‘shti bulyoni
yoki quruq konsentratli suv - 200 ml
02
Sous uchun aralashma: Un - 5 g, tomat pastasi - 10
g, suv - 50 ml
Ko'rsatmalar
Guruchni go'sht qiymasiga qo'shing. Ziravorlarni qo'shing va qo'lda aralashtiring.
Qalampirning o'zagi va urug'larini olib tashlang. Qalampirni go'sht bilan to'ldiring.
Uni ichi chuqur jomga joylashtiring va bulyon qo'shing (01). Tayyorlashni boshlang.
Sous uchun barcha masalliqlarni tayyorlang (02). Pech tovushli signal berganida
aralashmani qiymalangan qalampirli bulonga quying. Do'lmani aylantiring va
tayyorlash jarayonini davom ettiring.
1-18
Dudlangan losos
steyki
150-170 g
Suyaklari va terisi bo‘lgan losos steyki - 200-250 g, tuz - 1 g,
limon - 15 g (siqilgan sharbat), suv - 20 g
Ko'rsatmalar
Losos steykiga ziravorilarni seping. Uni idishga qo'ying va suv qo'shing. Uni
mikroto'lqinli pechga qo'ying va tayyorlashni boshlang.
MS22M8074AT_BW_DE68-04445M-03_UZ_FULL.indd 19
2021-04-30 3:44:16
Содержание
- 3 ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
- 5 Общие правила техники безопасности; Предупреждения по использованию микроволновой печи
- 6 Меры предосторожности при работе с микроволновой печью; Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 7 Ограниченная гарантия
- 8 Принадлежности; Вращающийся поднос
- 9 Очистка; Удаление стойких загрязнений и неприятных запахов из печи; Уход в случае длительного неиспользования
- 10 Печь
- 11 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи; Проверка работы печи
- 12 Приготовление/Разогрев пищи
- 13 Уровни мощности и изменение времени приготовления
- 14 Остановка приготовления пищи; Настройка режима энергосбережения; Использование функций режима cнсорное приготовление
- 16 Использование функций режима pсская кухня
- 24 Использование функций режима быстрая разморозка
- 25 Использование функций режима растапливание
- 26 Использование функции устранение запахов
- 27 Использование функции поддержание тепла
- 29 Микроволны; Кухонная посуда для микроволновой печи:
- 32 Предостережения по установке; Информационный код
- 33 Технические характеристики
- 82 Pech
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)












