Микроволновые печи Samsung ME88SUG/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

Mikroto‘lqinli pechdan foydalanish
18
O'zbek
M
ik
rot
o‘
lqinli pechdan f
oy
dalanish
4. Праздник (Bayram)
Kod
Taom
Porsiya miqdori
Ingredientlar
1
Moskva balig'i
270 g
(1) Shampinonlar — 30 g, sudak biqin go’shti — 150 g,
o’simlik yog’i — 5 g
(2) Smetana - 30 g (2 x 15 g)
(3) Pishirilgan kartoshka dumaloq bo'laklari – 2 dona
(60-70 g/dona), tuz – 5 g, yanchilgan oq qalampir – 0,5 g,
qirilgan pishloq – 25 g
< Tavsiyalar >
Qo'ziqorinlarni baliqli tarelkaga qo'ying. O'simlik yog'ini quying (1). Tayyorlashni boshlang. Pech
tovushli signal berganda, smetana porsiyasining yarmini keramik tarelkaga soling (o'rtasiga) (2).
Smetanaga qo'ziqorinlarni soling. Ustiga baliqni qo'ying. Ziravorlang. Baliq atrofiga kartoshka tering.
Kartoshkaga pishloq seping (3). Tayyorlash jarayonini davom ettiring.
2
Qiymali bolgar
qalampir
480-500 g
2 dona
(1) Bulg‘or qalampiri – 2 dona (80 g/dona), qiyma (mol
va cho'chqa go'shti) – 150-190 g (ikkiga bo'ling), oddiy
qaynatilgan guruch – 10-20 g, tuz – 5 g; yanchilgan
murch– 0,5 g, mol go'shtli sho'rva yoki suvda
aralashtirilgan sho'rva kubiki – 200 ml
(2) Sous uchun masalliqlar: Un – 5 g; tomat pasta – 10 g,
suv – 50 ml
< Tavsiyalar >
Go'sht qiymasiga gurunchni qo'shing. Ziravorlar qo'shing va qo'lda aralashtiring. Qalampirning o'rtasini
va urug'larini olib tashlang. Qalampirni go'sht bilan to'ldiring. Uni chuqur tarelkaga soling va sho'rvani
qo'shing (1). Tayyorlashni boshlang. Sous uchun barcha ingredientlarni tayyorlang (2). Pech tovushli
signal berganda, aralashmani go'shtli qalampirli sho'rvaga soling. Aylantiring va tayyorlash jarayonini
davom ettiring.
Kod
Taom
Porsiya miqdori
Ingredientlar
3
Sabzavotlar bilan
pishirilgan forel
210-240 g
Sariyog‘ – 10 g (2 x 5 g), to’g’ralgan sabzi – 35 g, to’g’ralgan
piyoz – 25 g, mayda kesilgan sarimsoqpiyoz – 3 g,
maydalangan selderey barglari – 5 g, forel – 1 dona
(220-250 g), tuz – 1 g, yanchilgan oq qalampir – 0,5 g,
sariyog' - 5 g
< Tavsiyalar >
Yog' o'tkazmaydigan qog'oz o'rtasini saryog' bilan yog'lang. Qog'ozga sabzi, piyoz, sarimsoq piyoz, va
seldereyni qo'ying. Ziravorli forelni sabzavotlar ustiga qo'ying. Baliqni saryog' bilan yog'lang Qog'oz
bilan qoplang. Tarelkani mikroto'lqinli pechga soling va tayyorlashni boshlang.
4
Bug'da lososdan
steyk
150-170 g
Suyak va terili losos steyki — 200-250 g, tuz – 1 g,
limon – 15 g (limon sharbati), suv – 20 g
< Tavsiyalar >
Losos steykiga ziravorlarni qo'shing. Uni tarelkaga soling va suv qo'shing. Tarelkani mikroto'lqinli
pechga soling va tayyorlashni boshlang.
5
Azu
250 g
(1) Cho'chqa bo'yni bir bo'lakda – 170 g, to'g'ralgan piyoz
– 20 g, tovuq go'shtli sho'rva yoki suvda aralashtirilgan
sho'rva kubiki – 100 ml
(2) Sous uchun masalliqlar: Un- 5 g, tomat pasta - 15 g,
suv - 50 ml, qirilgan tuzlangan bodring - 30 g
< Tavsiyalar >
Go'sht va piyozni chuqur tarelkaga soling va sho'rvani qo'shing (1). Tayyorlashni boshlang.
Tovushli signaldan keyin aralashtiring va sous uchun aralashmani (2) sabzavot, sho'rva va go'shtga
qo'shing. Aralashtiring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.
ME88SUT_BW_DE68-04559B-00_RU+UK+KK+UZ.indb 18
7/27/2018 6:04:15 PM
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
- 5 Общие правила техники безопасности
- 6 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 7 Ограниченная гарантия
- 8 Установка; Принадлежности; Место установки
- 9 Обслуживание; Очистка; Уход в случае длительного неиспользования
- 10 Функции микроволновой печи; Печь
- 11 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи
- 12 Приготовление/Разогрев пищи
- 13 Остановка приготовления пищи
- 14 Использование функции приготовления русских блюд
- 19 Использование функции ускоренной автоматической разморозки
- 20 Отключение звукового сигнала
- 21 Руководство по выбору посуды
- 22 Устранение неисправностей; Устранение неисправностей
- 25 Технические характеристики; Примечание
- 94 Mikroto‘lqinli pech funksiyalari; Pech