Микроволновые печи Samsung ME88SUG/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

Mikroto‘lqinli pechdan foydalanish
16
O'zbek
M
ik
rot
o‘
lqinli pechdan f
oy
dalanish
Kod
Taom
Porsiya miqdori
Ingredientlar
4
Cho'chqa bo'yni
gorchitsa sousi bilan
250 g
(1) Cho’chqa go'shti (bo’yin qismi) — 150 g, qirilgan
sabzi — 20 g, to’g’ralgan piyoz — 20 g, tovuq go’shtidan
tayyorlangan bulyon yoki suvga aralashtirilgan bulyon
kubikchasi — 100 ml
(2) Sous uchun masalliqlar: Un — 5 g,
dijon xantali — 20 g, smetana — 30 g, suv — 50 ml
< Tavsiyalar >
Go'shtni bo'laklarga kesing, sabzavotlarni tayyorlang, va tovuq sho'rvasini qo'shing (1). Chuqur
tarelkaga soling. Yaxshilab aralashtiring va tayyorlashni boshlang. Sous uchun barcha ingredientlarni
tayyorlang (2). Pech tovushli signal berganida, go'shtli sho'rvani qo'shing, aralashtiring va tayyorjlash
jarayonini davom ettiring.
5
Tipratikonlar
220 g
(1) Go‘shtli qiyma (mol va cho‘chqa go‘shti) – 120 g (uch
qismga bo‘ling), qaynatilgan guruch - 40 g, tuz - 1 g,
yanchilgan murch - 0,5 g, to'g'ralgan piyoz – 20 g, mayda
to'g'ralgan sarimsoqpiyoz - 3 g, tovuq go‘shtli sho‘rva yoki
suvda aralashtirilgan sho‘rva kubiki – 100 ml
(2) Sous uchun masalliqlar: Un – 5 g; tomat pasta – 10 g,
suv – 40 ml
< Tavsiyalar >
Go'sht qiymasiga gurunchni qo'shing. Ziravorlar qo'shing va qo'lda aralashtiring. Uch sharcha
tayyorlang. Piyoz va sarimsoq piyozni chuqur tarelkaga soling. Ularning ustiga go'sht sharchalarini
qo'ying va sho'rvani qo'shing. Tarelkani pechga soling. (1) Tayyorlashni boshlang. Sous uchun barcha
masalliqlarni tayyorlang. (2) Pech tovushli signal berganda, go'sht kotletali sho'rvaga sousni qo'shing.
Aylantiring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.
6
Quruq mevalardan
kompot
200 ml
Turshak — 25 g, olxo‘ri qoqi — 20 g, olma qoqi — 15 g,
shakar — 10 g, limon kislotasi — 2 chimdim, qaynagan
suv — 450 ml
< Tavsiyalar >
Barcha ingredientlarni katta tarelkaga soling va qaynayotgan suvni qo'shing. Tayyorlashni boshlang.
Kod
Taom
Porsiya miqdori
Ingredientlar
7
Sabzavotli sho'rva
350 g
Muzlatilgan sabzavotlar – 150 g, sabzavotli sho'rva yoki
suvda aralashtirilgan sho'rva kubiki – 300 ml
< Tavsiyalar >
Barcha ingredientlarni katta tarelkaga soling va qaynayotgan sho'rvani qo'shing. Tayyorlashni
boshlang.
8
Chuchvara
450 g (15 dona)
bulyoni bilan
Muzlatilgan chuchvara - 15 dona (10–12 g/dona), tovuq
go'shtli sho'rva yoki suvda aralashtirilgan sho'rva kubiki —
600 ml, butun murch — 3-5 dona, dafna bargi — 1 dona.
< Tavsiyalar >
Barcha ingredientlarni katta tarelkaga soling va qaynayotgan sho'rvani qo'shing. Aralashtiring.
Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida, oyoqlarni aylantiring va tayyorlash jarayonini
davom ettiring.
3. Ужин (Kechki)
Kod
Taom
Porsiya miqdori
Ingredientlar
1
Olxo'ri qoqili tovuq
oyoqlari
325 g
2 dona
To'g'ralgan piyoz – 15 g, to'g'ralgan tuz – 20 g, tovuq
soni - 2 dona (160-180 g), olxo'ri qoqi - 5-7 dona (50 g),
tovuq go'shtli sho'rva yoki suvda aralashtirilgan sho'rva
kubiki - 200 ml
< Tavsiyalar >
Piyoz va sabzini chuqur tarelkaga soling. Tepasiga tovuq oyoqlarinig qo'ying, olxo'ri qoqi va sho'rvani
qo'shing. Idishni mikroto'lqinli pechga soling. Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida,
oyoqlarni aylantiring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.
ME88SUT_BW_DE68-04559B-00_RU+UK+KK+UZ.indb 16
7/27/2018 6:04:14 PM
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
- 5 Общие правила техники безопасности
- 6 Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 7 Ограниченная гарантия
- 8 Установка; Принадлежности; Место установки
- 9 Обслуживание; Очистка; Уход в случае длительного неиспользования
- 10 Функции микроволновой печи; Печь
- 11 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи
- 12 Приготовление/Разогрев пищи
- 13 Остановка приготовления пищи
- 14 Использование функции приготовления русских блюд
- 19 Использование функции ускоренной автоматической разморозки
- 20 Отключение звукового сигнала
- 21 Руководство по выбору посуды
- 22 Устранение неисправностей; Устранение неисправностей
- 25 Технические характеристики; Примечание
- 94 Mikroto‘lqinli pech funksiyalari; Pech