Samsung GE83KRW-2 - Инструкция по эксплуатации - Страница 141

Микроволновые печи Samsung GE83KRW-2 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 160
Загружаем инструкцию
background image

O'zbek - 21

04

  PECHD

AN FO

YD
ALANISH

Kod/Taom

Porsiya hajmi

Tarkibi

19

Muzlatilgan 

pissa

370 g

Muzlatilgan pissa - 350 g

Ko'rsatmalar

Muzlatilgan pissani mumlangan qog'oz bilan qoplangan gril uchun taglikka 

joylashtiring. Tayyorlashni boshlang.

20

Losos kabobi

280 g

Losos katta kubiklar - 350-370 g, Limon - 25 g 

(sharbat), tuz - 5 g, o'simlik yog'i - 10 g,  

to'rg'algan petrushka - 10 g, sixlar

Ko'rsatmalar

Barcha masalliqlarni aralashtiring va baliqqa qo'shing.  

15-20 daqiqa marinadlang. Keyin sizlarga o'tkazing. Ularni tarelkaga soling 

va keyin gril uchun taglikka joylashtiring. Tayyorlashni boshlang.

21

Boyarcha go'sht

260 g

Cho'chqa bo'yni - 280 g (4 ta bo'lak), tuz - 2 g, 

yanchilgan qora murch - 0,5 g,  

shampinon bo'laklari - 45 g, mayonez - 55 g

Ko'rsatmalar

Go'shtga ziravorlar qo'shing. Go'shtni tarelkaga joylashtiring.  

Tarelkani gril uchun taglikka qo'ying. Tayyorlashni boshlang.  

Pech tovushli signal berganida go'shtni shampinonlarga joylashtiring va 

tepasidan mayonez qo'ying. Tayyorlash jarayonini davom ettiring.

22

Lososli 

kulebyaka

180 g

Muzlatilgan qatlamlangan xamir - 130 g Mayda 

kubikchalarga torg'algan losos biqin go'shti - 100 g, 

tuz - 1 g, qovurilgan piyoz kubikchalari - 20 g,  

qotirib qaynatilgan mayda qilib kelisgan tuxum - 30 g, 

tuxum sarig'i - 1 dona yog'lash uchun

Ko'rsatmalar

Xamirni muzdan tushiring. Uni 2 mm qalinlikkacha yoying. Masalliq uchun 

barcha tarkibiy qismlarni aralashtiring. Masalliqni xamir markaziga qo'ying. Xamir 

qirralarini yopishtiring. Unga shakl bering. Bir necha kesmalar qiling. Tuxum 

sarig'i bilan yog'lang. Avval pech grilini 5 daqiqa qizdirib oling. Shakl berilgan 

xamirni mumlangan qog'ozga joylashtiring. Keyin uni gril uchun taglikka qo'ying. 

Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida mumlangan qog'ozni olib 

tashlang. Pishiriqni ag'daring. Tayyorlash jarayonini davom ettiring.

Kod/Taom

Porsiya hajmi

Tarkibi

23

Krupenik

224 g

(а)  Tvorog 9% - 120-140 g, shakar - 10-15 g,  

tuz - 0,5 g, tuxum - 0,5 dona,  

qaynatilgan grechixa yormasi - 140 g

(b) Yog' - 5 g, bulash uchun suxari uni - 1-2 g

(c) Smetana - 30 g

Ko'rsatmalar

Barcha massaliqlarni aralashtiring (a). Sariyog' surtilgan va qoplangan non 

burdalarini ichi chuqur jomga joylashtiring (b). Tepasiga smetana surting (c). 

Tayyorlashni boshlang.

24

Tovuqdan 

tayyorlangan 

kabob

280 g

Tovuq okorochkalari go'shti - 380 g, tomat pastasi 

- 20 g, tuz - 5 g, mayda to'rg'algan sarimsoqpiyoz - 

3 g, o'simlik yog'i - 7 g, oddiy yogurt - 70 g, sixlar

Ko'rsatmalar

Go'shtni 3 sm x 3 sm o'lchamlardagi kubiklar shaklida to'rg'ang.  

Marinad uchun barcha masalliqlarni aralashtiring. Marinadni tovuq go'shti 

bilan aralashtiring. Keyin go'shtlarni sixlarga joylashtiring. Ularni tarelkaga 

soling va keyin gril uchun taglikka joylashtiring. Tayyorlashni boshlang.

25

Go'sht bilan 

qiymalangan 

bulg'or qalampiri

480-500 g

2 dona

(1)  Bulg'or qalampiri - 2 dona 80 grammdan, go'sht 

qiymasi (mol yoki cho'chqa go'shti) - 150-190 g 

(ikki qismga bo'ling), oddiy qaynatilgan guruch 

- 10-20 g, tuz - 5 g, yanchilgan murch - 0,5 g, 

mol go'shtidan tayyorlangan bulon yoki suvga 

aralashtirilgan bulon kubikchasi - 200 ml

(2)  Sous uchun aralashma: Un - 5 g,  

tomat pastasi - 10 g, suv - 50 ml

Ko'rsatmalar

Guruchni go'sht qiymasiga qo'shing. Ziravorlarni qo'shing va qo'lda 

aralashtiring. Qalampirning o'zagi va urug'larini olib tashlang. Qalampirni 

go'sht bilan to'ldiring. Uni ichi chuqur jomga joylashtiring va bulon qo'shing 

(1). Tayyorlashni boshlang. Sous uchun barcha masalliqlarni tayyorlang (2). 

Pech tovushli signal berganida aralashmani qiymalangan qalampirli bulonga 

quying. Do'lmani aylantiring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.

GE83K_GE83M_GE83A_BWT_DE68-04283A-05_RU+UK+KK+UZ_F.indb   21

2019-11-21     6:45:57

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Samsung GE83KRW-2?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"