Микроволновые печи Samsung GE 88 SUT/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O'zbek
27
Taom ta
yy
orlash bo
’yicha qo
’llanma
Guruch va makaron mahsulotlarini tayyorlash bo’yicha qo’llanma
Guruch
: Qopqoqli issiqlikka chidamli shishadan qilingan katta kosadan foydalaning - tayyorlash jarayonida
guruchning hajmi ikki marta ortadi. Yopiq qopqoq bilan isiting. Tayyorlash nihoyasiga yetishi bilan kutish davridan
avval guruchni aralashtiring va tuz yoki o’tlar va yog’ qo’shing.
Izoh. Tayyorlash vaqtida gurunch butun suvni emib olmadi.
Makaron mahsulotlari
: Issiqlikka chidamli shishadan qilingan katta kosadan foydalaning. Qaynoq suv, bir chimdim
tuz qo’shing va yaxshilab aralashtiring. Qopqog'ini yopmasdan tayyorlang. Tayyorlash vaqtida va u nihoyasiga yetishi
bilan taomni aralashtirib turing. Kutib turish vaqtida qopqoq bilan yoping va dasturxonga tortishdan avval suvini
qoldirmasdan to’kib tashlang.
Taom
Porsiya
Quvvat
Vaqt
(daq.)
Ushlab turish
vaqti (daq.)
Ko’rsatmalar
Oq guruch
(bug'langan)
250 g
800 Vt
16-17
5
500 ml sovuq suv qo’shing.
Jigarrang guruch
(bug'langan)
250 g
800 Vt
21-22
5
500 ml sovuq suv qo’shing.
Guruch aralashmasi
(guruch + yovvoyi
guruch)
250 g
800 Vt
17-18
5
500 ml sovuq suv qo’shing.
Aralash bo‘tqa
(guruch + boshoqli
o‘tlar)
250 g
800 Vt
18-19
5
400 ml sovuq suv qo’shing.
Makaron
mahsulotlari (pasta)
250 g
800 Vt
11-12
5
1000 ml issiq suv qo’shing.
Yangi uzilgan sabzavotlarni tayyorlash bo’yicha ko’rsatmalar
Qopqoqli issiqlikka chidamli shishadan qilingan mos kosadan foydalaning. Boshqa miqdorda suv tavsiya etilmagan
bo‘lsa, aralashmaning har 250 grammiga 30-45 ml (2-3 qoshiq) suv qo‘shing – jadvalni ko‘ring. Qopqoqni yopgan
holda jadvalda ko’rsatilgan eng kam vaqt davomida tayyorlang. Keyin istalgan natijani olguncha tayyorlashni davom
ettiring. Tayyorlash vaqtida bir marta va tayyorlash nihoyasiga yetgandan keyin bir marta aralashtiring. Tayyorlash
nihoyasiga yetgandan keyin tuz, ziravorlar yoki sariyog’ qo’shing.
Kutish vaqtida yopib qo’ying (3 daqiqa).
Maslahat
. Yangi uzilgan sabzavotlarni taxminan bir xil o’lchamdagi bo’laklarga ajrating. Sabzavotlar qanchalik mayda
bo’lsa, taom shunchalik tez tayyor bo’ladi.
Barcha yangi uzilgan sabzavotlar mikroto’lqinli pechning maksimal quvvati bilan (800 Vt) tayyorlanishi kerak.
Taom
Porsiya
Vaqt
(daq.)
Ushlab turish
vaqti (daq.)
Ko’rsatmalar
Brokkoli
250 g
4-4½
3
Taxminan bir xil o’lchamdagi to’pgullar tayyorlang.
To’pgullarni poyalari bilan taomning markaziga
joylashtiring.
500 g
7-7½
3
Bryussel karami
250 g
5½-6½
3
60-75 ml (5-6 qoshiq) suv qo’shing.
Sabzi
250 g
4½-5
3
Sabzini bir xil o’lchamlarda to’g’rang.
Gulkaram
250 g
5-5½
3
Taxminan bir xil o’lchamdagi to’pgullar tayyorlang.
Katta to’pgullarni ikkiga bo’ling. To’pgullarni poyalari
bilan taomning markaziga joylashtiring.
500 g
8½-9
Qovoqchalar
250 g
3½-4
3
Qovoqchalarni mayda qilib to’g’rang. 30 ml
(2 osh qoshiq) suv yoki bir bo’lak sariyog’ qo’shing.
Yumshoq bo’lgunicha tayyorlang.
Baqlajon
250 g
3½-4
3
Baqlajonni mayda qilib to’g’rang va 1 osh qoshiq
limon sharbati seping.
Porey piyozi
250 g
4½-5
3
Porey piyozini mayda qilib to’g’rang.
Qo’ziqorin
125 g
1½-2
3
Mayda butun va maydalangan qo'ziqorinlarni
tayyorlang. Suv qo'shmang. Limon sharbati seping.
Tuz va murch qo’shing. Dasturxonga tortishdan
avval suyuqlikni to'kib tashlang.
250 g
3-3½
3
GE88SUB_BW_DE68-04559A-00_RU+UK+KK+UZ.indb 27
7/27/2018 4:17:27 PM
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
- 5 . Когда микроволновая печь работает в; . Внешние части устройства могут сильно нагреваться; . Во избежание поражения электрическим током; . Устройство и его детали могут сильно нагреваться; ВНИМАНИЕ; ! В процессе приготовления устройство должно находиться
- 6 Общие правила техники безопасности; Предупреждения по использованию микроволновой печи
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновой печью; Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Ограниченная гарантия
- 9 Установка; Принадлежности; Место установки
- 10 Обслуживание; Очистка; Удаление стойких загрязнений и неприятных запахов из печи; Уход в случае длительного неиспользования
- 11 Функции микроволновой печи; Печь
- 12 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи
- 13 Приготовление/Разогрев пищи; Уровни мощности
- 14 Настройка времени приготовления пищи; Настройка режима энергосбережения
- 15 Использование функции приготовления русских блюд; Мгновенное приготовление русских блюд/приготовление
- 21 Выбор дополнительных принадлежностей
- 22 Использование функции ускоренной автоматической разморозки; Параметры ускоренной разморозки
- 23 Приготовление в режиме гриля
- 24 Использование режима +30 СЕК Гриль
- 25 Руководство по выбору посуды
- 26 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны; Кухонная посуда для микроволновой печи:
- 27 Руководство по приготовлению риса и макаронных изделий; Руководство по приготовлению свежих овощей
- 28 Разогрев пищи; Размещение пищи и использование крышки; Разогрев жидкостей
- 29 Разогрев детского питания и молока
- 30 Размораживание вручную
- 31 Гриль; Кухонные принадлежности для гриля:
- 33 Специальные советы
- 34 Устранение неисправностей; Устранение неисправностей
- 37 Технические характеристики; Примечание
- 131 Mikroto‘lqinli pech funksiyalari; Pech