Микроволновые печи Samsung GE 88 SUT/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

O'zbek
19
M
ik
rot
o‘
lqinli pechdan f
oy
dalanish
Kod
Taom
Porsiya miqdori
Ingredientlar
3-6
To'liq pishirilgan
kartoshka
140-180 g
(1-2 dona)
Yirik kartoshka – (160-200g) - 1-2 dona
< Tavsiyalar >
Kartoshkani yuving va po'stidan arching. Uni mikroto'lqinli pechga soling. Tayyorlashni boshlang. Stolga
qo'yishdan oldin saryog', smetana, pishloq va hohishingizga qarab boshqa ziravorlarni qo'shing.
3-7
Ratatuy
260 g
Kubik shaklida to’g’ralgan sukkini – 100 g, kubik shaklida
to’g’ralgan sabzi – 60 g, kubik shaklida to’g’ralgan bulg’or
qalampiri – 75 g, kubiklar shaklida to’g’ralgan piyoz – 45 g,
mayda to’g’ralgan sarimsoqpiyoz – 6 g, tomat pastasi – 10 g
(ta’m uchun mayoran yoki rayhon), sabzavotlardan
tayyorlangan bulyon yoki suvga aralashtirilgan bulyon
kubikchasi – 150 ml
< Tavsiyalar >
Barcha ingredientlarni chuqur tarelkaga qo'ying. (Majoran va rayhon qo'shing.) Yaxshilab aralashtiring.
Tayyorlashni boshlang.
3-8
Krupenik
224 g
(a) Tvorog 9 % - 120-140 g, shakar – 10-15 g, tuz – 0,5 g,
tuxum – ½ dona, qaynatilgan grechixa yormasi – 140 g
(b) Sariyog’ – 5 g, bulash uchun suxari uni – 1-2 g
(c) Smetana – 30 g
< Tavsiyalar >
Barcha ingredientlarni aralashtiring (а). Yog'langan va bulash uchun suhari uni sepilgan chuqur tarelkaga
soling (b). Ustini smetana bilan qoplang (c). Tayyorlashni boshlang.
Kod
Taom
Porsiya miqdori
Ingredientlar
3-9
Eski ruscha baliq
340 g
(1) Qalamchalangan lavlagi – 30 g, qalamchalangan sabzi
– 30 g, qalamchalangan piyoz – 15 g, baliq/tovuq go'shtli
sho'rva yoki suvda aralashtirilgan sho'rva kubiki – 200 ml
(2) Sous uchun masalliqlar: Un - 10 g, tomat pastasi - 10 g,
smetana - 30 g, suv - 50 ml
(3) Karp yoki sudak filesi – 150 g, dafna bargi – 1 dona.
< Tavsiyalar >
Barcha ingredientlarni chuqur tarelkaga soling va qaynayotgan sho'rvani qo'shing.(1) Tayyorlashni
boshlang. Pech tovushli signal berishi bilan sous, sabzavotlar va bulon uchun ingredientlarni qo'shing.(2)
Baliq va dafna bargini qo'shing (3). Tayyorlash jarayonini davom ettiring.
3-10
Moskva balig'i
270 g
(1) Shampinyonlar - 30 g, sudak filesi - 150 g, yog' - 5 g
(2) Smetana - 30 g (2 x 15 g)
(3) Pishirilgan kartoshka pallalari – 2 dona (60-70 g/dona);
tuz– 5 g, yanchilgan oq murch – ½ g, qirilgan pishloq – 25 g
< Tavsiyalar >
Qo'ziqorinlarni baliqli tarelkaga qo'ying. O'simlik yog'ini quying (1). Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli
signal berganda, smetana porsiyasining yarmini keramik tarelkaga soling (o'rtasiga) (2). Smetanaga
qo'ziqorinlarni soling. Ustiga baliqni qo'ying. Ziravorlang. Baliq atrofiga kartoshka tering. Kartoshkaga
pishloq seping (3). Tayyorlash jarayonini davom ettiring.
3-11
Pitsa
370 g
Muzlatilgan pitstsa - 350 g
< Tavsiyalar >
Muzlatilgan pitstsani yog' o'tkazmaydigan qog'oz bilan qoplangan gril panjarasiga joylashtiring.
Tayyorlashni boshlang.
GE88SUB_BW_DE68-04559A-00_RU+UK+KK+UZ.indb 19
7/27/2018 4:17:25 PM
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
- 5 . Когда микроволновая печь работает в; . Внешние части устройства могут сильно нагреваться; . Во избежание поражения электрическим током; . Устройство и его детали могут сильно нагреваться; ВНИМАНИЕ; ! В процессе приготовления устройство должно находиться
- 6 Общие правила техники безопасности; Предупреждения по использованию микроволновой печи
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновой печью; Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Ограниченная гарантия
- 9 Установка; Принадлежности; Место установки
- 10 Обслуживание; Очистка; Удаление стойких загрязнений и неприятных запахов из печи; Уход в случае длительного неиспользования
- 11 Функции микроволновой печи; Печь
- 12 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи
- 13 Приготовление/Разогрев пищи; Уровни мощности
- 14 Настройка времени приготовления пищи; Настройка режима энергосбережения
- 15 Использование функции приготовления русских блюд; Мгновенное приготовление русских блюд/приготовление
- 21 Выбор дополнительных принадлежностей
- 22 Использование функции ускоренной автоматической разморозки; Параметры ускоренной разморозки
- 23 Приготовление в режиме гриля
- 24 Использование режима +30 СЕК Гриль
- 25 Руководство по выбору посуды
- 26 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны; Кухонная посуда для микроволновой печи:
- 27 Руководство по приготовлению риса и макаронных изделий; Руководство по приготовлению свежих овощей
- 28 Разогрев пищи; Размещение пищи и использование крышки; Разогрев жидкостей
- 29 Разогрев детского питания и молока
- 30 Размораживание вручную
- 31 Гриль; Кухонные принадлежности для гриля:
- 33 Специальные советы
- 34 Устранение неисправностей; Устранение неисправностей
- 37 Технические характеристики; Примечание
- 131 Mikroto‘lqinli pech funksiyalari; Pech