Микроволновые печи Samsung GE 88 SUT/BW - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

Mikroto‘lqinli pechdan foydalanish
18
O'zbek
M
ik
rot
o‘
lqinli pechdan f
oy
dalanish
3. TUSHLIK
Kod
Taom
Porsiya miqdori
Ingredientlar
3-1
Qaynatma tuxumli
go'shtli rulet
180 g
Go’shtli qiyma (mol yoki cho’chqa go’shti) – 150 g, qotirilgan
holda qaynatilgan tuxum – 1 dona, tuz – 2 g,
murch-no’xot – 0,5 g
< Tavsiyalar >
Ziravorlarni go'shtga qo'shing va qo'l bilan yaxshilab aralashtiring. Qiymadan aylanma yoying. Aylanma
o'rtasiga tuxumni qo'ying. Tuxumni qiyma bilan har tarafdan qoplang. Rulet yasang. Tarelkaga qo'ying.
Tarelkani gril panjarasiga qo'ying. Tayyorlashni boshlang.
3-2
Tez pishiriladigan
do’lma
225 g (2 dona)
(1) Do’lma
(a) Go‘sht qiymasi (mol yoki cho‘chqa go‘shti) – 120 g,
qaynatib pishirilgan guruch – 25 g,
maydalangan karam – 25 g, tuz – 1-2 g, murch – 0,5 g
(b) To‘g‘ralgan piyoz - 30 g, mol go‘shtli sho‘rva yoki suvda
aralashtirilgan sho‘rva kubiki - 100 ml
(2) Sous uchun masalliqlar:
Un – 5 g, tomat pastasi – 10 g, smetana – 30 g, suv – 50 ml
< Tavsiyalar >
Sabzavotlar va ziravorlarni go'shtga qo'shing va qo'l bilan yaxshilab aralashtiring (a). Ikkita oval kotleta
yasang. Piyozni chuqur tarelkaga soling. Ustiga golubtsini soling va sho'rvani qo'shing (b). Tarelkani gril
panjarasiga qo'ying. Tayyorlashni boshlang. Sous uchun barcha ingredientlarni tayyorlang (2). Pech
tovushli signal berganda, golubtsili sho'rvaga sousni qo'shing. Aylantiring va tayyorlash jarayonini davom
ettiring.
Kod
Taom
Porsiya miqdori
Ingredientlar
3-3
Tomatli sousdagi
go’shtli sharchalar
265 g (2 dona)
(1) Go’shtli bitkilar
(a) Oq non – 30 g, sut – 35 ml, go‘sht qiymasi (mol yoki
cho‘chqa go‘shti) – 130 g, tuz – 1-2 g, murch – 0,5 g
(b) To‘g’ralgan piyoz – 15 g, to’g’ralgan sabzi – 30 g, mol
go’shtidan tayyorlangan bulon yoki suvga aralashtirilgan
bulon kubikchasi – 100 ml
(2) Sous uchun masalliqlar:
Un - 5 g; tomat pasta - 10 g, suv - 50 ml
< Tavsiyalar >
Nonni sutda iviting. Tayyor bo'lgan aralashmani qiymaga qo'shing. Ziravorlar qo'shing va qo'lda yaxshilab
aralashtiring (a). Ikkita sharcha tayyorlang. Piyoz va sabzini chuqur tarelkaga soling (b). Ularning ustiga
go'sht sharchalarini qo'ying va sho'rvani qo'shing. Tarelkani gril panjarasiga qo'ying. Tayyorlashni boshlang.
Sous uchun barcha ingredientlarni tayyorlang (2). Pech tovushli signal berganda, go'sht kotletali sho'rvaga
sousni qo'shing. Aylantiring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.
3-4
Olxo'ri qoqili tovuq
oyoqlari
325 g (2 dona)
To'g'ralgan piyoz – 15 g, to'g'ralgan tuz – 20 g, tovuq oyoqlari
- 2 dona (160-180 g), olxo'ri qoqi - 5-7 dona (50 g),
tovuq go'shtli sho'rva yoki suvda aralashtirilgan sho'rva
kubiki - 150 ml
< Tavsiyalar >
Piyoz va sabzini tarelkaga soling. Tepasiga tovuq oyoqlarinig qo'ying, olxo'ri qoqi va sho'rvani qo'shing.
Tarelkani mikroto'lqinli pechga soling. Tayyorlashni boshlang. Pech tovushli signal berganida, oyoqlarni
aylantiring va tayyorlash jarayonini davom ettiring.
3-5
Qaynatilgan kurka
go'shti sabzavot
bilan
315 g
Bo'laklarga maydalangan kurka filesi - 150 g, to'g'ralgan
tsukkini - 50 g, to'g'ralgan piyoz - 15 g, to'g'ralgan sabzi
- 20 g, tovuq go'shtli sho'rvasi yoki suvda aralashtirilgan
sho'rva kubiki - 100 ml
< Tavsiyalar >
Barcha ingredientlarni chuqur tarelkaga soling va qaynayotgan sho'rvani qo'shing . Tayyorlashni boshlang.
Pech tovushli signal berganida, file bo'laklarini aylantiring, sabzavotlarni aralashtiring va tayyorlash
jarayonini davom ettiring.
GE88SUB_BW_DE68-04559A-00_RU+UK+KK+UZ.indb 18
7/27/2018 4:17:25 PM
Содержание
- 3 Инструкции по технике безопасности; ВАЖНЫЕ ИНСТРУКЦИИ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
- 5 . Когда микроволновая печь работает в; . Внешние части устройства могут сильно нагреваться; . Во избежание поражения электрическим током; . Устройство и его детали могут сильно нагреваться; ВНИМАНИЕ; ! В процессе приготовления устройство должно находиться
- 6 Общие правила техники безопасности; Предупреждения по использованию микроволновой печи
- 7 Меры предосторожности при работе с микроволновой печью; Меры предосторожности при работе с микроволновыми приборами
- 8 Ограниченная гарантия
- 9 Установка; Принадлежности; Место установки
- 10 Обслуживание; Очистка; Удаление стойких загрязнений и неприятных запахов из печи; Уход в случае длительного неиспользования
- 11 Функции микроволновой печи; Печь
- 12 Использование микроволновой печи; Принцип работы микроволновой печи
- 13 Приготовление/Разогрев пищи; Уровни мощности
- 14 Настройка времени приготовления пищи; Настройка режима энергосбережения
- 15 Использование функции приготовления русских блюд; Мгновенное приготовление русских блюд/приготовление
- 21 Выбор дополнительных принадлежностей
- 22 Использование функции ускоренной автоматической разморозки; Параметры ускоренной разморозки
- 23 Приготовление в режиме гриля
- 24 Использование режима +30 СЕК Гриль
- 25 Руководство по выбору посуды
- 26 Руководство по приготовлению пищи; Микроволны; Кухонная посуда для микроволновой печи:
- 27 Руководство по приготовлению риса и макаронных изделий; Руководство по приготовлению свежих овощей
- 28 Разогрев пищи; Размещение пищи и использование крышки; Разогрев жидкостей
- 29 Разогрев детского питания и молока
- 30 Размораживание вручную
- 31 Гриль; Кухонные принадлежности для гриля:
- 33 Специальные советы
- 34 Устранение неисправностей; Устранение неисправностей
- 37 Технические характеристики; Примечание
- 131 Mikroto‘lqinli pech funksiyalari; Pech