Микроволновые печи Panasonic NN-GT352WZPE - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

English
Vegetable Varieties
- Eng-36-
Directions for Cooking Vegetables
F
RESH
V
EGETABLES BY
M
ICROWAVE
Place vegetables in a casserole dish. Add 2 to 3 table-
spoons of water per 500 g of vegetables. Add salt to
water or add after cooking. Do not place salt directly on
vegetables. Cover dish with glass lid or plastic wrap.
Cook on HIGH according to time recommended in charts.
Halfway through cooking, stir, turn vegetables over or
rearrange.
Vegetables that are to be cooked whole and unpeeled,
need to be pierced to allow steam to escape. Place veg-
etables on a paper towel lined dinner plate. Allow to
stand, covered, according to the time indicated in the
charts.
F
ROZEN
V
EGETABLES BY
M
ICROWAVE
Remove vegetables from package and place in an appro-
priate sized container. Vegetables frozen in a pouch
should be placed on a dish and the top pierced. Cook on
HIGH according to directions given in chart. Vegetables
should be cooked covered with a lid or plastic wrap.
Halfway through cooking, stir, turn vegetables over or
rearrange. Stir after cooking. Allow to stand for 2 to 3
minutes before serving.
D
RIED
B
EANS OR
P
EAS BY
M
ICROWAVE
Place hot tap water in 4-litre dish. Bring hot water to the
boil on HIGH for 10 to 12 minutes. Add beans and 2
tablespoons oil to water. Cook according to directions in
chart. Stir. Allow to stand, covered, for 15 to 20 minutes.
Note:
Beans such as red kidney beans and lima beans
should be soaked overnight before cooking. 250 g of
dried beans equals about 3 cups cooked beans. Use in
place of canned beans.
Frozen Vegetables Chart for Microwave Cooking
VEGETABLE
QUANTITY
COOKING PROCEDURE
APPROX. COOKING TIME
(in minutes) on HIGH
Beans
250 g
Cook in covered 2-litre dish.
4 - 6
Broad Beans
250 g
Cook in covered 2-litre dish.
5 - 7
Broccoli (spears)
350 g
Cook in covered 2-litre dish.
5 - 7
Brussels Sprouts
250 g
Cook in covered 2-litre dish.
5 - 7
Carrots (baby)
250 g
Cook in covered 2-litre dish.
6 - 8
Cauliflower
500 g
Cook in covered 2-litre dish.
5 - 7
Corn (
1
⁄
2
cob)
1
⁄
2
ear (75 g)
Cook in covered 2-litre dish.
3 - 4
Corn (cobs)
250 g
Cook in covered 2-litre dish.
5 - 7
Mixed Vegetables
250 g
Cook in covered 2-litre dish.
5 - 7
Peas
250 g
Cook in covered 2-litre dish.
4 - 6
Spinach
250 g
Cook in covered 2-litre dish.
4 - 6
Dried Beans and Peas Chart for Microwave Cooking
APPROX. TIME TO
TO COOK BEANS
ITEM
CONTAINER
AMOUNT OF
BOIL HOT WATER
on MEDIUM
HOT WATER
on HIGH (in minutes)
(in minutes)
COVERED
COVERED
Lentils (250 g)
4-litre dish
2 litres
10 - 12
15 - 20
Soup Mix (250 g)
4-litre dish
2 litres
10 - 12
15 - 20
Split Peas or
4-litre dish
2 litres
10 - 12
20 - 25
Lentils (250 g)
Beans (250 g)
4-litre dish
2 litres
10 - 12
25 - 30
Soaked overnight
g
g
g
g
g
g
g
g
g
g
g
g
g
g
g
g
g
English
Содержание
- 45 PУCCKИЙ; Содержание; Перед началом эксплуатации
- 46 Установка и подключение; Проверка микроволновой печи
- 47 Меры безопасности
- 48 Важная информация; ) Время приготовления; ) Небольшие порции продуктов
- 49 Принципиальная схема устройства
- 50 Панель управления
- 51 Основные операции; (Установка мощности и времени приготовления); Поместите пищу в печь; Нажмите кнопку выбора мощности
- 52 Установите вес замороженного продукта
- 54 (Приготовление блюд в режиме Гриль с установкой времени)
- 55 (Приготовление блюд в режиме Комбинации с установкой времени)
- 56 (Программа автоматического приготовления)
- 60 Перед обращением в сервисный центр; Нормальные явления при работе микроволновой печи:; Проблема
- 61 Уход и техническое обслуживание микроволновой печи
- 62 Технические характеристики
- 63 Краткое руководство пользователя; Функция
- 64 Введение
- 66 Особенности приготовления пищи в микроволновой печи
- 67 Проверка готовности еды
- 68 Разогревание пищи с заданием мощности и времени
- 69 Размораживание/Турборазморозка; Полезные советы при размораживании
- 70 Технология размораживания и полезные советы
- 71 Рекомендации
- 73 Ответы на часто задаваемые вопросы
- 74 Блюда на каждый день; Каша «Гранола»
- 75 Рыба и морепродукты; Рыба в лимонном соке
- 76 Птица
- 78 Основные блюда из мяса
- 80 Блюда из овощей
- 84 Песто Феттучини; Рис с овощами
- 85 Десерты