Микроволновые печи Panasonic NN-GT352WZPE - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

English
Defrosting Tips and Techniques
- Eng-26-
Preparation for Freezing:
1. Heavy-duty plastic wraps, bags and freezer wrap are suitable.
2. Freeze meats, poultry and fish in packages with only 1 or 2 layers of food. To aid in separating layers, place two
pieces of wax paper between them.
3. REMOVE ALL AIR and seal securely.
4. LABEL package with type and cut of meat, date and weight.
5. Defrosting times given in the charts are for thoroughly frozen foods (i.e. at least 24 hours in freezer maintained at
-18°C or lower).
Defrosting Technique:
1. Remove from wrapper and set on a roasting rack in a dish on Glass Tray.
2. Throughout the defrosting time, remove any defrosted portions of mince or cubed meat, etc.
3. After defrosting, large roasts may still be icy in the centre. Let stand, 15 to 30 minutes, in refrigerator to complete
defrosting.
Defrosting Chart (by setting time):
FOOD
APPROX. TIME
INSTRUCTION
(minutes per 500 g)
MEAT
Beef
Minced Beef
8 - 11
Halfway through the defrost cycle, break apart minced beef, separate
Roast: Topside
12 - 15
chops and remove meat that is defrosted.
Beef Tenderloin
12 - 15
Chuck or Rump
10 - 13
Turn meat over two to three times during defrosting.
Sirloin, rolled
11 - 14
Steak
8 - 10
Shield edges and unevenly shaped ends of roasts halfway through the
Miscellaneous
8 - 12
defrost cycle.
Pork/Lamb
Roast
9 - 12
Large roasts may still be icy in centre. Let stand.
Chops
8 - 11
Ribs
8 - 12
POULTRY
Turn poultry over two to four times during defrosting. Halfway through the
Chicken
defrost cycle, shield end of drumsticks, wings, breast bones and ends of
whole
9 - 12
poultry with foil.
pieces
8 - 11
fillets
8 - 10
Break apart chicken pieces and remove small pieces such as wings,
Duck
10 - 12
which may be defrosted before larger pieces.
Turkey
10 - 13
Rinse poultry under cold water to remove ice crystals. Let stand 5 to 10
minutes, before cooking.
FISH & SHELLFISH
Fish Fillets
9 - 11
Halfway through the defrost cycle, turn whole fish or blocks of fillets over.
Whole Fish
9 - 12
Also, break apart prawns or scallops. Remove any pieces that are
Crabmeat
8 - 10
defrosted.
Lobster Tails
8 - 10
Sea Scallops
8 - 10
Let stand, 5 to 10 minutes, before cooking.
Green Prawns
10 - 12
g
English
Содержание
- 45 PУCCKИЙ; Содержание; Перед началом эксплуатации
- 46 Установка и подключение; Проверка микроволновой печи
- 47 Меры безопасности
- 48 Важная информация; ) Время приготовления; ) Небольшие порции продуктов
- 49 Принципиальная схема устройства
- 50 Панель управления
- 51 Основные операции; (Установка мощности и времени приготовления); Поместите пищу в печь; Нажмите кнопку выбора мощности
- 52 Установите вес замороженного продукта
- 54 (Приготовление блюд в режиме Гриль с установкой времени)
- 55 (Приготовление блюд в режиме Комбинации с установкой времени)
- 56 (Программа автоматического приготовления)
- 60 Перед обращением в сервисный центр; Нормальные явления при работе микроволновой печи:; Проблема
- 61 Уход и техническое обслуживание микроволновой печи
- 62 Технические характеристики
- 63 Краткое руководство пользователя; Функция
- 64 Введение
- 66 Особенности приготовления пищи в микроволновой печи
- 67 Проверка готовности еды
- 68 Разогревание пищи с заданием мощности и времени
- 69 Размораживание/Турборазморозка; Полезные советы при размораживании
- 70 Технология размораживания и полезные советы
- 71 Рекомендации
- 73 Ответы на часто задаваемые вопросы
- 74 Блюда на каждый день; Каша «Гранола»
- 75 Рыба и морепродукты; Рыба в лимонном соке
- 76 Птица
- 78 Основные блюда из мяса
- 80 Блюда из овощей
- 84 Песто Феттучини; Рис с овощами
- 85 Десерты