Микроволновые печи KitchenAid KMQCX 45600 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

26
Forced air
y
w
q
et
r
Forced air functions
1. Turn the multifunction knob
until you find the forced air
function.
2. Press the OK button
to confirm your selection. You will
automatically be taken to the next setting.
3. Turn the adjust knob
to set the cooking time.
4. Press the OK button
to confirm your selection. You will
automatically be taken to the next setting.
5. Turn the adjust knob
to set the temperature.
6. Press the Start button.
Use this function to
cook meringues, pastry, sponge cakes,
soufflés, poultry and roast meats.
Once the heating process
has been started, the
cooking time can easily be adjusted with the adjust
knob. Use the back button to return to where you can
change the end temperature.
Always use the wire rack
to put food on, to allow the air
to circulate properly around the food.
Use the baking plate
when baking small items such as cookies
or rolls.
FOOD
ACCESSORIES
OVEN TEMP °C
COOK TIME
Roast beef, medium
(1.3-1.5 kg)
Dish
on wire rack
170-180 °C
40-60 mins
Roast pork
(1.3-1.5 kg)
Dish
on wire rack
160-170 °C
70-80 mins
Whole chicken
(1.0-1.2 kg)
Dish
on wire rack
210-220 °C
50-60 mins
Sponge cake (heavy)
Cake dish
on wire rack
160-170 °C
50-60 mins
Sponge cake (light)
Cake dish
on wire rack
170-180 °C
30-40 mins
Cookies
Baking plate
170-180 °C
pre-heated oven
10-12 mins
Bread loaf
Baking dish
on wire rack
180-200 °C
pre-heated oven
30-35 mins
Rolls
Baking plate
210-220 °C,
pre-heated oven
10-12 mins
Meringues
Baking plate
100-120 °C,
pre-heated oven
40-50 mins
Rapid preheat
Forced air
Forced air + MW
To cook pastry, cakes, poultry and roast meats
Cooking
01:30
COOK TIME
20:00
END TIME
175 °C
TEMPERATURE
Forced air
00:05
COOK TIME
19:00
END TIME
175 °C
TEMPERATURE
Forced air
01:30
COOK TIME
19:00
END TIME
175 °C
TEMPERATURE
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)