Kaiser M 2500 RotEm - Инструкция по эксплуатации - Страница 20

Микроволновые печи Kaiser M 2500 RotEm - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 80
Загружаем инструкцию
background image

EN

THE  ADVANTAGES  OF  THE  MICROWAVE 
OVENS

In  conventional  ovens,  heat  radiated  by  electrical 
elements  or  gas  burners  slowly  penetrates  the  food 
from  outside  to  inside.  On  account  of  this  there  is  a 
major amount of energy is wasted heating the air, the 
oven  components  and  the  food  containers.

 

side.  On 

account  of  this  there  is  a  major  amount  of  energy  is 
wasted  heating  the  air,  the  oven  components  and  the 
food containers.

In  a  microwave  oven,  heat  is  generated  by  the  food 
itself  and  the  heat  travels  from  inside  to  outside.  No 
heat is lost to the air, the walls of the oven cavity or the 
dishes  and  containers  (if  these  are  suitable  for  use  in 
microwave  oven),  in  other  words,  only  the  food  is 
heated.

Microwave ovens have the following advantages:

 

•  Shorter cooking times; in general these are up to 

3/4  less  than  the  time  required  for  conventional 
cooking.

 

•  Ultra-fast  food  defrosting,  thus  reducing  the 

danger of bacterial development.

 

•  Energy savings.

 

•  Conservation of the nutritional value of foods due 

to the shorter cooking times.

 

•  Easy to clean.

How a microwave oven works

In a microwave oven there is a high tension valve called 
a  magnetron  which  converts  electrical  energy  into 
microwave  energy. These  electromagnetic  waves  are 
channelled  to  the  interior  of  the  oven  through  a  wave 
guide and distributed by a metallic spreader or through 
a turntable.

Inside  the  oven  the  microwaves  propagate  in  all 
directions  and  are  reflected  by  the  metal  walls, 
uniformly penetrating the food.

20

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kaiser M 2500 RotEm?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"