Tefal QB300138 - Инструкция по эксплуатации - Страница 146

Кухонные комбайны Tefal QB300138 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 191
Загружаем инструкцию
background image

146

BASIC RECIPES

White bread

Ingredients: 350 g flour (type 55), 210 ml warm water, 5 g dried baker’s 
yeast, 5 g salt.
Put the salt, flour and baker’s yeast in the bowl. Fit the kneader and the 
lid. Run for a few seconds at speed 1, and add water with the appliance 
running. Knead for about 8 minutes on speed 1. Allow the dough to rest at 
room temperature for around half an hour. Then work the dough by hand 
into a ball. Place the ball of dough on a buttered, floured baking sheet. 
Allow to rise for about an hour. Preheat the oven to 240°C. Make cuts on 
the top of the loaf with a sharp blade, and brush with lukewarm water. 
Put a small container full of water into the oven as this helps the bread to 
form a golden crust. Bake for 30 minutes.

For the UK only:  Use 350 g strong white bread flour - 1½ tsp Easy Bake 
or Fast Action dried yeast – ¾ tsp salt – ½ tsp sugar – 2 tsp vegetable oil 
– 210 ml lukewarm water.
Make the dough as the recipe directs but there is no need to rest the 
dough for half an hour with UK dried yeast. Shape the dough as directed 
and leave to prove until doubled in size (for about 45 min to 1 hour). Bake 
in a preheated oven at 230°c for 15 minutes and then reduce to 190°C 
and bake for a further 15 minutes.

Butter shortcrust pastry

Ingredients: 200 g flour (plain), 100 g softened butter cut into pieces, 50 
ml cold water, 1 pinch of salt.
Put the flour, butter and salt in the bowl. Fit the kneader and the lid. 
Run for a few seconds at speed 1, and add water with the appliance 
running. Continue to knead until the pastry forms a ball. Remove from the 
bowl, cover it in cling film and allow the pastry to rest in a cool place or 
refrigerator for about half an hour before rolling out and cooking.
Note: Do not substitute butter with margarine or lard.

Milk Bread Rolls

Ingredients: 500 g of flour, 2 eggs, 120 g of soft butter cut into pieces, 
70 g of sugar, 200 ml of warm milk,10 g of dry baker’s yeast, 5 g of salt.

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Tefal QB300138?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"