Кофеварка Krups EA872A10 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

274
PRIPREMA DRUGIH NAPITAKA
NAPITCI KOJI SE MOGU PRIPREMITI U OVOM URE
Đ
AJU:
Napitci
Približna veličina Moguće količine
Jačina
kave
Ristretto
Kratki Espresso punog okusa
25 ml
20 - 40 ml
9
9
Espresso
Espresso punog okusa s izra
ž
enom aromom,
pokriven blago gorkom pjenom boje
karamela
40 ml
40 - 70 ml
9
9
Lungo
Dugi Espresso s pjenom boje karamela
70 ml
70 - 100 ml
9
9
Doppio
Dupli Espresso s pjenom boje jantara
100 ml
40 - 140 ml
9
Duga kava
Ima vi
š
e kofeina, ali bla
ž
i okus. Vrlo popularna
ujutro
120 ml
80 - 180 ml
9
9
Americano
Dupli dugi Espresso u kombinaciji
s vru
ć
om vodom
120 ml
90 - 150 ml
9
Cappuccino
Ravnote
ž
a izme
đ
u mlijeka, pjene i kave
M = 120 ml
L = 180 ml
XL = 240 ml
120 - 240 ml
9
9
Pjena od mlijeka
Velika doza mlijeka s mlije
č
nom pjenom
M = 120 ml
L = 160 ml
XL = 200 ml
120 - 200 ml
9
Caffe Latte
Pjena sa suptilnim okusom kave
M = 200 ml
L = 280 ml
XL = 350 ml
200 - 350 ml
9
9
Latte Macchiato
Gurmanski Espresso s pjenom od mlijeka
M = 190 ml
L = 250 ml
XL = 340 ml
190 - 240 ml
9
9
Vru
ć
a voda
200 ml
20 - 300 ml
Za svaki napitak mo
ž
ete promijeniti koli
č
inu kave tijekom pripreme napitka. Koli
č
ina mlijeka je fiksna.
INFORMATIVNO, ZA PRIPREMU NAPITKA
APARAT AUTOMATSKI PROVODI SLJEDE
Ć
E KORAKE:
Za kavu
Za napitke od mlijeka, osim
za Caffe Latte
Za Caffe Latte
1.
Mljevenje kave u zrnu
2.
Nabijanje mljevene kave
3.
Prethodna infuzija (u ovom
trenutku u
š
alicu mo
ž
e iscuriti
nekoliko kapljica)
4.
Perkolacija
1.
Faza prethodnog zagrijavanja
2.
Pravljenje pjene od mlijeka
3.
Mljevenje kave u zrnu
4.
Nabijanje mljevene kave
5.
Prethodna infuzija (u ovom
trenutku u
š
alicu mo
ž
e iscuriti
nekoliko kapljica)
6.
Perkolacija
1.
Mljevenje kave u zrnu
2.
Nabijanje mljevene kave
3.
Prethodna infuzija (u ovom
trenutku u
š
alicu mo
ž
e iscuriti
nekoliko kapljica)
4.
Perkolacija
5.
Faza prethodnog zagrijavanja
6.
Pravljenje pjene od mlijeka
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)