Кофеварка Krups EA872A10 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

248
PREPARAREA ALTOR B
Ă
UTURI
B
Ă
UTURI CARE POT FI PREPARATE CU ACEST APARAT:
B
ă
uturi
Cantitate
aproximativ
ă
Volume posibile
T
ă
ria cafelei
Ristretto
Espresso scurt
ș
i tare
25 ml
20-40 ml
9
9
Espresso
Acest espresso tare cu arome pronun
ţ
ate
este acoperit cu o crem
ă
am
ă
ruie de culoarea
caramelului
40 ml
40-70 ml
9
9
Lungo
Espresso lung cu crem
ă
caramel
70 ml
70-100 ml
9
9
Doppio
Espresso dublu cu crem
ă
de chihlimbar
100 ml
40-140 ml
9
Cafea lung
ă
Cu mai mult
ă
cafein
ă
, dar cu un gust mai
delicat. Foarte popular
ă
diminea
ţ
a
120 ml
80-180 ml
9
9
Americano
Espresso lung dublu, combinat cu ap
ă
cald
ă
120 ml
90-150 ml
9
Cappuccino
Un echilibru între lapte, spum
ă ș
i cafea
M = 120 ml
L = 180 ml
XL = 240 ml
120-240 ml
9
9
Spum
ă
de lapte
O doz
ă
mare de lapte cu spuma sa
M = 120 ml
L = 160 ml
XL = 200 ml
120-200 ml
9
Caffe Latte
Spum
ă
cu o arom
ă
subtil
ă
de cafea
M = 200 ml
L = 280 ml
XL = 350 ml
200-350 ml
9
9
Latte Macchiato
Un espresso excelent, cu spum
ă
de lapte
M = 190 ml
L = 250 ml
XL = 340 ml
190-340 ml
9
9
Ap
ă
cald
ă
200 ml
20-300 ml
Pentru fiecare re
ţ
et
ă
, pute
ţ
i modifica volumul de cafea în timpul prepar
ă
rii. Volumul de lapte este fix.
CA INFORMARE, PENTRU A V
Ă
PREPARA B
Ă
UTURA, APARATUL PARCURGE AUTOMAT URM
Ă
TORII PA
Ș
I:
Pentru re
ţ
etele de cafea
Pentru re
ţ
etele cu lapte, altele
dec
â
t Caffe Latte
Pentru Caffe Latte
1.
Râ
ș
nirea boabelor de cafea
2.
Tasarea cafelei m
ă
cinate
3.
Preinfuzare (în acest moment pot
c
ă
dea câteva pic
ă
turi în cea
ș
c
ă
)
4.
Percolare
1.
Faz
ă
de preînc
ă
lzire
2.
Spumarea laptelui
3.
Râ
ș
nirea boabelor de cafea
4.
Tasarea cafelei m
ă
cinate
5.
Preinfuzare (în acest moment pot
c
ă
dea câteva pic
ă
turi în cea
ș
c
ă
)
6.
Percolare
1.
Râ
ș
nirea boabelor de cafea
2.
Tasarea cafelei m
ă
cinate
3.
Preinfuzare (în acest moment pot
c
ă
dea câteva pic
ă
turi în cea
ș
c
ă
)
4.
Percolare
5.
Faz
ă
de preînc
ă
lzire
6.
Spumarea laptelui
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)