Кофемашина Krups EA844230 Falcon - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

84
Tu je niekoľko receptov, ktoré si môžete pripraviť pomocou prístroja KRUPS Automatic :
• Cappuccino
Na prípravu pravého capuccina je ideálny nasledujúci pomer: 1/3 teplého mlieka, 1/3 kávy, 1/3 mliečnej peny.
• Caffe Latte
Pre túto kávu, nazývanú často taktiež Latte Macchiato, je pomer nasledujúci: 3/5 teplého mlieka, 1/5 kávy, 1/5
mliečnej peny.
• Pre tieto kávy na báze mlieka používajte čerstvo otvorené pasterizované alebo UHT mlieko.
• Na záver môžete kávu posypať čokoládou v prášku.
• Káva so smotanou
• Pripravte klasické espresso do veľkej šálky.
• Pridajte kvapku smotany a získate tak kávu so smotanou.
• Café corretto*
• Pripravte šálku espressa ako obyčajne.
• Následne ľahko vylepšite chuť pridaním 1/4 alebo 1/2 pohárika koňakového likéru.
Anízovka, pálenka z hrozien, Sambuco, Kirsch (čerešňovica) a Cointreau sa pre tento účel hodia taktiež.
Na „vylepšenie“ espressa existuje ešte veľký počet iných možností.
Predstavivosť tu nepozná medze.
• Kávový likér*
• V prázdnej fľaši s objemom 0,75 litrov zmiešajte
3 šálky espressa, 250 g hnedého kandizovaného cukru, 1/2 litra koňaku alebo Kirsche (čerešňovice).
• Nechajte zmes macerovať počas aspoň 2 týždňov.
Získate tak vynikajúci likér uspokojujúci predovšetkým milovníkov kávy.
• Ľadová káva po taliansky
4 kopčeky vanilkovej zmrzliny, 2 šálky studeného sladeného espressa, 1/8 l mlieka, šľahačka, nastrúhaná čoko-
láda.
• Zmiešajte studené espresso s mliekom.
• Rozdeľte kopčeky zmrzliny do pohárikov, nalejte na ne kávu a ozdobte šľahačkou a nastrúhanou čokoládou.
• Káva po frízsky*
• Pridajte malý pohárik rumu do šálky sladeného espressa.
• Ozdobte väčšou vrstvou sladkej smotany a podávajte.
• Flambované espresso*
2 šálky espressa, 2 malé poháriky koňaku, 2 kávové lyžičky hnedého cukru, šľahačka.
• Nalejte koňak do teplu odolných pohárikov, zahrejte a flambujte.
• Pridajte cukor, zamiešajte, nalejte kávu a ozdobte šľahačkou.
• Espresso Parfait*
2 šálky espressa, 6 žĺtkov, 200 g cukru, 1/8 litra šľahačky, 1 malý pohárik pomarančového likéru.
• Šľahajte žĺtky s cukrom, kým sa nevytvorí hustá spenená hmota.
• Pridajte studené espresso a pomarančový likér.
• Následne vmiešajte šľahačku.
• Všetko nalejte do pohárov alebo pohárikov.
• Vložte poháre do mrazničky.
(*: Nadmerná konzumácia alkoholu škodí zdraviu.)
Содержание
- 104 Условия гарантии
- 105 СОДЕРЖАНИЕ
- 106 Руководство по символам инструкции по эксплуатации; Общее или важное замечание по работе прибора.; Правила техники безопасности; Условия использования кофемашины; НЕОБХОДИМАЯ ИНФОРМАЦИЯ О ПРИБОРЕ И ИНСТРУКЦИЯ
- 107 Вашей
- 108 Использование и уход; Правильное пользование прибором; Эспрессо Автоматик Серии EA84XX; Материалы, поставляемые в комплекте с кофемашиной; Поставляемые материалы:; Заводской контроль
- 109 Производитель; ОПИСАНИЕ ПРИБОРА; СОПУТСТВУЮЩИЕ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ
- 110 Позволяет подтвердить этап.
- 111 Подробная информация об определении жёсткости воды:; Наполните стакан водой и опустите в него полоску.; Установка фильтра; ДА; » и следуйте инструкциям, высвечивающимся на экране.
- 112 Эспрессо Автоматик; Подготовка кофемолки; Эспрессо; ПРИГОТОВЛЕНИЕ НАПИТКОВ
- 113 Приготовление других напитков:; Нажмите на кнопку «
- 114 Важно
- 115 Горячая вода; Настройки
- 117 Очистите 2 резервуара; Промывание систем; Программа автоматической чистки кофейной системы
- 118 НЕПОЛАДКИ И КОРРЕКТИРУЮЩИЕ ДЕЙСТВИЯ; ДИСФУНКЦИЯ
- 121 Возможны изменения в технических данных.; ТЕХНИЧЕСКИЕ ДАННЫЕ; Давайте бережно относиться к окружающей среде !