Кофемашина Krups EA844230 Falcon - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

24
Here are some recipes you can make using your KRUPS Automatic :
• Cappuccino
For a cappuccino, the ideal proportions are as follows: 1/3 hot milk, 1/3 coffee, 1/3 milk froth.
• Caffe Latte
To make coffee with milk, also often called Latte Macchiato, the proportions are as follows: 3/5 hot milk, 1/5
coffee, 1/5 milk froth
• For these milk-based preparations, it is best to use cold skimmed milk straight from the refrigerator (ideally
between 6 and 8° C).
• To finish off, you can sprinkle with cocoa.
•
Café Crème
• Prepare a conventional espresso in a large cup.
• Add a little cream to get a café crème.
• Café corretto*
• Prepare a cup of espresso as usual.
• Then add 1/4 or 1/2 of a liqueur glass of Cognac to taste.
You can also use anisette, brandy, Sambuca, Kirsch or Cointreau.
There are many other ways to give some punch to your espresso.
Just use your imagination.
• Coffee liqueur*
• Mix 3 cups of espresso, 250 g of brown sugar candy and 1/2 litre of Cognac or Kirsch in an empty 0.75 litre
bottle.
• Leave the mixture to marinate for at least 2 weeks.
You will obtain a delicious liqueur. A real treat for coffee lovers.
• Italian style iced coffee
4 scoops of vanilla ice-cream, 2 cups of espresso with sugar to taste, 1/8 l milk, fresh cream, grated choco-
late.
• Mix the cold espresso with the milk.
• Serve the scoops of ice-cream into the glasses, pour the coffee onto them and decorate with fresh cream
and grated chocolate.
• Coffee à la frisonne*
• Add a small glass of rum to a cup of sweetened espresso.
• Decorate with a good layer of fresh cream and serve.
• Flambéed espresso*
2 cups of espresso, 2 small glasses of Cognac, 2 teaspoons of brown sugar, fresh cream.
• Pour the Cognac into heat-resistant glasses, heat and light.
• Add the sugar, mix, pour in the coffee and decorate with fresh cream.
• Espresso parfait*
2 cups of espresso, 6 egg yolks, 200g sugar, 1/8 litre of sweetened fresh cream, 1 small glass of orange li-
queur.
• Beat the egg yolks with the sugar until it forms a thick, frothy mass.
• Add the cold espresso and the orange liqueur.
• Then mix in the whipped fresh cream.
• Pour the mix into saucer champagne glasses or ordinary.
• Put the champagne glasses in the freezer.
(*: Remember, over-indulgence in alcohol is bad for the health.)
Содержание
- 104 Условия гарантии
- 105 СОДЕРЖАНИЕ
- 106 Руководство по символам инструкции по эксплуатации; Общее или важное замечание по работе прибора.; Правила техники безопасности; Условия использования кофемашины; НЕОБХОДИМАЯ ИНФОРМАЦИЯ О ПРИБОРЕ И ИНСТРУКЦИЯ
- 107 Вашей
- 108 Использование и уход; Правильное пользование прибором; Эспрессо Автоматик Серии EA84XX; Материалы, поставляемые в комплекте с кофемашиной; Поставляемые материалы:; Заводской контроль
- 109 Производитель; ОПИСАНИЕ ПРИБОРА; СОПУТСТВУЮЩИЕ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ
- 110 Позволяет подтвердить этап.
- 111 Подробная информация об определении жёсткости воды:; Наполните стакан водой и опустите в него полоску.; Установка фильтра; ДА; » и следуйте инструкциям, высвечивающимся на экране.
- 112 Эспрессо Автоматик; Подготовка кофемолки; Эспрессо; ПРИГОТОВЛЕНИЕ НАПИТКОВ
- 113 Приготовление других напитков:; Нажмите на кнопку «
- 114 Важно
- 115 Горячая вода; Настройки
- 117 Очистите 2 резервуара; Промывание систем; Программа автоматической чистки кофейной системы
- 118 НЕПОЛАДКИ И КОРРЕКТИРУЮЩИЕ ДЕЙСТВИЯ; ДИСФУНКЦИЯ
- 121 Возможны изменения в технических данных.; ТЕХНИЧЕСКИЕ ДАННЫЕ; Давайте бережно относиться к окружающей среде !