Krups Arabica Espresso (EA811010) - Инструкция по эксплуатации - Страница 145

Кофемашина Krups Arabica Espresso (EA811010) - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 158
Загружаем инструкцию
background image

145

SK

Niekoľko  receptov,  ktoré  môžete  pripraviť  s  vaším  kávovarom  Espresseria 

Automatic:

Cappuccino 

Na prípravu správneho cappuccina sú ideálne nasledujúce pomery:  1/3 teplého mlieka, 1/3 kávy, 1/3 

mliečnej

 peny.

Caffe Latte 

Na prípravu tejto kávy, ktorá sa tiež nazýva Latte Macchiato, sa používajú tieto pomery: 3/5 teplého mlieka, 1/5 kávy, 
1/5 mlie

č

nej peny.

Na prípravu mlie

č

nej bázy používajte radšej plnotu

č

né alebo polotu

č

né mlieko (vybraté z chladni

č

ky, ideálne s teplotou 

6 až 8 °C).
Na dokon

č

enie môžete posypa

ť

 práškovou 

č

okoládou.

Krémová káva 

Pripravte klasické espresso do ve

ľ

kej šálky.

Pridajte trochu smotany na dosiahnutie krémovej kávy.

Káva corretto* 

Pripravte šálku espressa ako obvykle.

Potom jednoducho upravte chuť pridaním 1/4 alebo 1/2 pohárika koňaku.

Na tento účel je tiež vhodná anízovka, brandy, hroznové Sambuco, Kirsch alebo Cointreau. 

Existuje ešte mnoho ďalších spôsobov, ako „zdokonaliť“ espresso.

Fantázia je neobmedzená.

Kávový likér*

Zmiešajte v jednej 0,75 l prázdnej 

fľaši

 3 šálky espressa, 250 g hnedého cukru, 1/2 litra 

koňaku

 alebo Kirsch.

Marinujte zmes po dobu najmenej 2 

týždňov

.

Získate vynikajúci likér, ktorý ocenia najmä milovníci kávy.

Talianska 

ľadová

 káva

4 kopčeky vanilkovej zmrzliny, 2 šálky studeného sladkého espressa, 1/8 l mlieka, sladká smotana, strúhaná čokoláda. 

Zmiešajte studené espresso s mliekom.

Rozdeľte kopčeky zmrzliny do pohárov, nalejte kávu na vrch a ozdobte šľahačkou a posypte strúhanou čokoládou.

Fríska káva*

Pridajte pohárik rumu do šálky sladkého espressa.

Ozdobte ju bohatou vrstvou šľahačky a podávajte.

Flambované espresso*

2 šálky espressa, 2 malé poháre koňaku, 2 lyžičky hnedého cukru, sladká smotana.

Nalejte koňak do pohárov odolných voči vysokej teplote, zohrejte a flambujte.

Pridajte cukor, zamiešajte, nalejte kávu a ozdobte šľahačkou.

Perfektné Espresso*

2 šálky espresa, 6 žĺtkov, 200 g cukru, 1/8 l sladkej smotany, 1 malý pohár pomarančového likéru.

Rozmiešajte žĺtky s cukrom do hustej a hladkej peny.

Pridajte studené espresso a pomarančový likér.

Potom rozmiešajte čerstvú šľahačku.

Nalejte do misiek alebo pohárov.

Vložte misky do chladničky.

(*: Nadmerné požívanie alkoholu je nebezpečné pre zdravie.)

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Krups Arabica Espresso (EA811010)?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"