WEISSGAUFF WRKI 2402 NF - Инструкция по эксплуатации - Страница 16

Холодильник WEISSGAUFF WRKI 2402 NF - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 76
Загружаем инструкцию
background image

EN - 14 -

Dairy Products and 

Pastries

Preparation

Storage 

Duration 

(months)

Storage Conditions

Packaged 

(Homogenised) Milk

In its own package

2 - 3

Homogenised Milk only

Cheese (except 

white cheese)

In the form of slices

6 - 8

They may be left in their 

original packages for 

short time storage. They 

should also be wrapped in 

plastic folio for long term 

storage.

Butter, Margarine

In its own package

6

Egg (*)

Egg White

It is mixed very well, a 

pinch of salt or sugar 

is added to prevent it 

from getting too thick

10 - 12

30 gr of it Equals to 

one egg yolk.

In a closed cup

Egg mixture 

(White-Yolk)

10

50 gr of it Equals to 

one egg yolk.

Egg Yolk

It is mixed very well, a 

pinch of salt or sugar 

is added to prevent it 

from getting too thick

8 - 10

20 gr of it Equals to 

one egg yolk.

(*) 

It should not be frozen with its shells. The white and yolk of the egg should be frozen 

separately or as having been well mixed.

Storage 

Duration 

(months)

Thawing period at 

room temperature 

(hours)

Thawing duration in the 

oven (minutes)

Bread

4 - 6

2 - 3

4-5 (220-225 °C)

Biscuits

3 - 6

1 - 1,5

5-8 (190-200 °C)

Pie

1 - 3

2 - 3

5-10 (200-225 °C)

Tart

1 - 1,5

3 - 4

5-8 (190-200 °C)

Filo Pastry

2 - 3

1 - 1,5

5-8 (190-200 °C)

Pizza

2 - 3

2 - 4

15-20 (200 °C)

The  taste  of  some  spices  found  in  cooked  dishes  (anise,  basilica,  watercress,  vinegar, 

assorted  spices,  ginger,  garlic,  onion,  mustard,  thyme,  marjoram,  black  pepper,  etc.) 

changes and they assume a strong taste when they are stored for a long period. Therefore, 

the frozen food should be added little amount of spices or the desired spice should be added 

after the food has been thawed.
The storage period of food is dependent on the oil used. The suitable oils are margarine, calf 

fat, olive oil and butter and the unsuitable oils are peanut oil and pig fat.
The food in liquid form should be frozen in plastic cups and the other food should be frozen 

in plastic folios or bags.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к WEISSGAUFF WRKI 2402 NF?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"