Холодильник Korting KNFC 61868 GN - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

EN - 47
shop to your home. Always follow the instructions printed on the packaging and never
exceed the maximum storage life indicated.
• If the freezer door has been left open for a long time or not closed properly, frost will form
and can prevent efficient air circulation. To resolve this, unplug the freezer and wait for it
to defrost. Clean the freezer once it has fully defrosted.
• The freezer volume stated on the label is the volume without baskets, covers, and so on.
• Do not refreeze thawed food. It may pose a danger to your health and cause problems
such as food poisoning.
NOTE:
If you attempt to open the freezer door immediately after closing it, you will find
that it will not open easily. This is normal. Once equilibrium has been reached, the door will
open easily.
•
To use the maximum capacity of the freezer compartment, use the glass shelves for the
upper and middle section, and use the lower basket for the bottom section.
The table below is a quick guide to show you the most efficient way to store the major
food groups in your freezer compartment.
Meat and fish
Preparation
Maximum storage time
(months)
Steak
Wrap in foil
6 - 8
Lamb meat
Wrap in foil
6 - 8
Veal roast
Wrap in foil
6 - 8
Veal cubes
In small pieces
6 - 8
Lamb cubes
In pieces
4 - 8
Minced meat
In packaging without using spices
1 - 3
Giblets (pieces)
In pieces
1 - 3
Bologna sausage/salami
Should be kept packaged even if it has a membrane
1 - 3
Chicken and turkey
Wrap in foil
4 - 6
Goose and duck
Wrap in foil
4 - 6
Deer, rabbit, wild boar
In 2.5 kg portions or as fillets
6 - 8
Freshwater fish
(Salmon, Carp, Crane,
Catfish)
After cleaning the bowels and scales of the fish,
wash and dry it. If necessary, remove the tail and
head.
2
Lean fish (Bass, Turbot,
Flounder)
4
Fatty fishes (Tuna,
Mackerel, Bluefish,
Anchovy)
2 - 4
Shellfish
Clean and in a bag
4 - 6
Caviar
In its packaging, or in an aluminium or plastic
container
2 - 3
Snails
In salty water, or in an aluminium or plastic container
3
NOTE:
Thawed frozen meat should be cooked as fresh meat. If the meat is not cooked after defrosting, it
must not be re-frozen.
Содержание
- 3 Содержание; некоторых
- 4 ПРАВИЛА ТЕХНИКИ БЕЗОПАСНОСТИ
- 11 Plus
- 12 Информация о технологии; Кнопка меню для активации
- 13 Эксплуатация Холодильника; Когда устройство подключено к сети; Режим интенсивной заморозки
- 17 дверце; Все указанные описания
- 18 Извлечение ящика морозильного; Не кладите продукты, которые вы
- 19 Регулятор влажности
- 20 ионизации / ионизатор; Maxi Fresh
- 21 Холодильное отделение
- 25 ЧИСТКА И УХОД; Во время очистки необходимо отключать прибор от сети питания.
- 26 Транспортировка и перестановка
- 27 Предупреждения
- 29 Рекомендации; РЕКОМЕНДАЦИИ ПО
- 54 И Н Ф О Р М А Ц И Я ОТ П Р О И З В О Д И Т Е Л Я; KÖRTING®; Холодильник с нижней
- 55 Сервисная поддержка; рантийным сроком 3 года.; конструкционный дефект изделия.; Гарантийное обслуживание не распространяется на:
- 56 СВЕДЕНИЯ ОБ УСТАНОВКЕ ПРИБОРА; ных характеристик изделия.
- 57 офицальном сайте korting.ru; Сервисный отдел Körting:
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)