Хлебопечки Gorenje BM900WII - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

69
11. Specialitate
MATERIAL 
CANTITATE 
900g
Apă
340ml
340g
Ulei
3 Tbs
36g
Sare
1 Tsp
7g
Extract de malţ
3 Tbs
36g
Făină
3,5 cupe
490g
Zahăr brun
2,5 Tbs
23g
Stafide
0,5 cupă
75g
Drojdie
1 Tsp
3g
 
 
12. Gem
MATERIAL 
CANTITATE 
/
Fructe
900g
2:1 zahăr gelifiant
500g
Suc de lămâie
1 Tbs
13. Iaurt
Lapte integral
1000ml
Iaurt
100ml
Suc de lămâie
1 Tbs
Depanare
PROBLEMĂ
MOTIV
SOLUŢIE
Franzela
se
umflă,
apoi
scade.
Reduceţi  cantitatea  de  apă 
sau lapte cu 1-2 linguri, utilizaţi 
lichid mai rece. 
Adăugaţi ¼ de lingură de sare.
Adăugaţi  1-2  linguri  de  făină, 
utilizaţi  făină  mai  proaspătă, 
utilizaţi tipul potrivit de făină.  
Reduceţi  cantitatea  de  drojdie 
cu  ⅛-¼  de  lingură,  utilizaţi 
drojdie proaspătă, utilizaţi tipul 
potrivit 
de
drojdie,
în
amestecul potrivit.
Pâinea
creşte
prea mult.
S-a  adăugat  prea 
multă drojdie. 
S-a  adăugat  prea 
multă  făină  ori  tipul 
nepotrivit de făină. 
Nu
s-a
adăugat
suficientă  sare  ori  nu 
s-a  adăugat  deloc 
sare.  
Reduceţi  cantitatea  de  apă 
sau lapte cu 1-2 linguri, utilizaţi 
lichid mai rece. 
Adăugaţi ¼ de lingură de sare.
Reduceţi  cantitatea  de  zahăr 
sau miere cu ½ de lingură. 
Reduceţi  cantitatea  de  făină 
cu 1-2 linguri.  
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 











