Хлебопечки Gorenje BM900WII - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

58
12. Jam
SIZE MATERIAL
/
Fruit
900g
2:1 jellifying sugar
500g
Lemon juice
1 Tbs
13. Yoghurt
Whole milk
1000ml
Yogurt
100ml
Lemon juice
1 Tbs
Troubleshooting
PROBLEM
REASON
SOLUTION
Loaf  rises,  then 
falls.  
 
 
 
 
 
 
 
 
• Decrease water or milk for 1-
2tbsp, use colder liquid. 
• Increase salt for 
¼tsp.
• Increase flour for 1-2tbsp, use 
fresher  flour,  use  right  type  of 
flour.  
•  Decrease  yeast  for 
⅛-¼tsp,
use  fresh  yeast,  use  right  type 
of yeast at right setting. 
Bread  rises  too 
high.  
• Too much yeast added. 
•  Too  much  flour  or  incorrect 
type of flour. 
•  Not  enough  salt  or  forgot  to 
add it. 
•  Liquid  touched  yeast  before 
kneading.
• Decrease water or milk for
1-
2tbs, use colder liquid.
•
Increase sald for ¼tsp.
• Decrease sugar or honey for
½tsp.
•
Decrease flour for 1-2tbsp.
•
Decrease yeast for ⅛-¼tsp,
use  right  type  of  yeast  at  right 
setting. 
Bread  does  not 
rise enough.  
• Not enough yeast. 
• Yeast is too old or wrong type 
used. 
• 
Too
much/not
enough
water/liquid. 
•  Lid  has  been  opened  during 
the rising program. 
•Wrong  type  of  flour  used  or 
stale flour. 
• Liquid was too cold or too hot. 
• No sugar added.
•
Increase water or milk for 1-
2tbsp.
• Decrease salt for
¼tsp.
• Increase sugar or honey for
½tsp.
•
Use fresherflour, use right
type of flour.
•
Increase yeast for ⅛-¼tsp,
use  right  type  of  yeast  at  right 
setting. 
Loaf  is  short  and 
heavy. 
•  Use  fresher  flour,  use  right 
type of flour.  
•  Add  yeast,  use  fresh  yeast, 
use  right  type  o  yeast  at  right 
setting.
Crust too light.
• Increase sugar or honey for
½tsp.
Loaf is uncooked.
•  Check  power  supply,  select 
correct settings.
Loaf
is
overcooked.
• Decrease sugar or honey for
½tsp.
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 











