Gorenje BM900AL - Инструкция по эксплуатации - Страница 29

Хлебопечки Gorenje BM900AL - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 88
Загружаем инструкцию
background image

 
 

29 

12.   Let the bread pan cool down before removing the bread. Then use non-stick spatula to gently 

loosen the sides of the bread from the pan. 

13.   Turn bread pan upside down onto a wire cooling rack or clean cooking surface and gently shake 

until bread falls out. 

14.   Let the bread cool for about 20 minutes before slicing. It is recommended slicing bread with 

electric cutter or dentate cutter, had better not with fruit knife or kitchen knife, otherwise the bread 
may be subject to deformation. 

15.  If you are out of the room or have not touched 

START/STOP

 button at the end of operation, the 

bread will be kept warm automatically for 1 hour, when keep warm is finished, 10 beeps will be 
heard. 

16.   When do not use or complete operation, unplug the power cord. 

 
Note:

 Before slicing the loaf, use the hook to remove out the Kneading blade hidden on the bottom of 

loaf. The loaf is hot, never use the hand to remove the kneading blade. 
 

Note:

 If bread has not been completely eaten up, advise you to store the remained bread in sealed 

plastic bag or vessel. Bread can be stored for about three days during room temperature, if you need 
more days storage, pack it with sealed plastic bag or vessel and then place it in the refrigerator, 
storage time is at most ten days. As bread made by ourselves does not add preservative, generally 
storage time is no longer than that for bread in market. 

SPECIAL INTRODUCTION 

1. For Quick breads  

Quick breads are made with baking powder or baking soda that is activated by moisture and heat. For 
perfect quick breads, it is suggested that all liquid should be placed in the bottom of the bread pan, 
and dry ingredients should be placed on top. During the initial mixing of quick bread, dry ingredients 
may collect in the corners of the pan. It is necessary to help machine mixing to avoid flour clumps. 

2.  About Ultra fast program  

The bread maker can bake loaf within 1 hour 38 minutes with rapid program. Please note that it shou ld 
be hot water of 48 

ºC – 50 ºC, you must use a cooking thermometer to measure the temperature. The 

influence of temperature is very critical to the performance of baking. If the water temperature is too 
low, the bread will not be rise to expected size, if the water temperature is too high. The fungus in the 
yeast will be killed before rising, which also will affect the baking performance. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gorenje BM900AL?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"