Gorenje BM1600WG - Инструкция по эксплуатации - Страница 89

Хлебопечки Gorenje BM1600WG - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 149
Загружаем инструкцию
background image

 

89 

 

Отстраняване на неизправности

 

 

Проблем  

Причина 

Решение  

Хлябът се надига 
и 

след 

това 

спада.  

 
 
 
 
 
 
 
 

 

•  Намалете  количеството 

вода  или  мляко  с  1-2сл, 
използвайте 

по-студена 

течност. 
• Сложете 

¼сл. повече сол.

 

•  Сложете  1-2сл  повече 
брашно, 

използвайте 

правилен  тип  и  прясно 
брашно 
•  Сложете 

⅛-¼tsp  по-малко 

мая,  използвайте  правилен 
тип и прясна мая. 

 

Хлябът се надига 
твърде много.  

• Твърде много мая. 
•  Твърде  много  брашно  или 
грешен вид брашно. 
•  Недостатъчно  или  никаква 
сол.. 
•  Течността  е  докоснала 
маята преди омесването.

 

•  Намалете  количеството 
вода  или  мляко  с  1-2сл, 
използвайте 

по-студена 

течност. 
• Сложете 

¼сл. повече сол.

 

• Намалете захарта или меда 
с 

½сл.  

 

Сложете  1-2сл  по-малко 

брашно

 

Сложете 

⅛-¼tsp  по-малко 

мая,  използвайте  правилен 
тип и прясна мая 

Хлябът  не  се 
надига 
достатъчно.  

• Недостатъчно мая. 
•  Маята  е  стара  или  е 
използван грешен тип мая. 
• 

Твърде 

много/малко 

вода/течност. 
•  Капакът  е  бил  отворен  по 
време  на  програмата  за 
надигане. 
•Използван  е  грешен  вид 
брашно. 
•  Течността  е  била  твърде 
студена или твърде гореща. 
• Не е добавена захар.

 

• 

Сипете  1-2сл  повече  вода 

или мляко. 

• Сложете 

¼сл по-малко сол.. 

• Увеличете захарта или меда 
с 

½сл. 

• Използвайте правилен тип и 
прясно брашно 

 

Сложете 

⅛-¼tsp  повече 

мая,  използвайте  правилен 
тип и прясна мая 

Хлябът е малък и 
тежък 

 

• Използвайте правилен тип и 
прясно брашно 
•  Добавете  мая, 

използвайте 

правилен тип и прясна мая. 

Коричката 

е 

твърде тънка.  

 

• Увеличете захарта или меда 
с 

½сл.

 

Хлябът 

е 

недопечен.  

 

•  Проверете  захранването  и 
настройките на уреда.

 

Хлябът 

е 

препечен.   

 

• Намалете захарта или меда 
с 

½сл.  

 

Изберете 

правилни 

настойки.  

Тестото 

не 

е 

добре омесено.  

 

•Поставеде  съда  за  хляба 
правилно, вкарайте острието 
за омесване в отвора в съда.

 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gorenje BM1600WG?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"