Gorenje BM1600WG - Инструкция по эксплуатации - Страница 33

Хлебопечки Gorenje BM1600WG - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 149
Загружаем инструкцию
background image

 

33 

podešavanja 

Vekna 

je 

nedovoljno 
pečena. 

 

izaberite 

odgovarajuća 

podešavanja 

Vekna  je  previše 
pečena. 

 

-  ½  kašičice  manje  šećera  ili 
meda 

izaberite 

odgovarajuća 

podešavanja 

Mešavina  za  hleb 
nije promešana. 

 

-  ispravno  montirajte  posudu  za 
hleb,  lopaticu  za  mešenje 
pravilno  gurnite  na  gredu  u 
posudi za hleb 

Prilagođavanje  na 
veliko n.v. 

 

-  1-2  kašičice  manje  vode  ili 
mleka 
-  ½  kašičice  manje  šećera  ili 
meda 
-  ⅛-¼  kafene  kašičice  manje 
kvasca 

Vekna  uopšte  ne 
nadolazi. 

-možda  ste  zaboravili  da 
dodate  kvasac  ili  je  on 
bio star odn. buđav 
-  kvasac  se  uništio,  kad 
je  došao  u  kontakt  sa 
solju  ili  sa  dodatim 
sastojkom  koji  je  bio 
prevruć 
- tečnost dolazi u kontakt 
sa kvascem pre mešenja 

-  kvasac  treba  upotrebiti  u  roku 
od 48 sati od otvaranja ambalaže 
i  ne  treba  da  se  koristi  posle 
isteka roka trajanja 
-  uvek  dodajte  sve  sastojke  po 
redosledu kao što piše u receptu 
i tečnost na početku, a kvasac na 
kraju 
- koristite samo mlake sastojke 

Hleb od brašna od 
celog zrna je niži. 

-  za  hleb  od  brašna  od 
celog zrna to je normalno 
i  takav  hleb  ima  i  gušću 
strukturu 

-  za  lakšu  strukturu  upotrebite 
50%  recepta  za  hleb  od  celog 
zrna 

Hleb od brašna od 
celog 

zrna 

ponekad 

ima 

naboran 

ili 

ispucao vrh. 

-  to  je  tipično  za  hleb  od 
brašna  od  celog  zrna  u 
vašem 

uređaju 

za 

pečenje  hleba,  uticaj 
glutena 

procesu 

mešenja  nadolaženja  i 
pečenja. 

- koristite program za Brzo pečen 
hleb od brašna od celog zrna koji 
ima kraće vreme nadolaženja 
-  jednostavna  spoljašnjost  ne 
utiče na ukus i kvalitet hleba 

Vekna  ima  veliku 
vazdušastu rupu u 
sredini  ili  je  korica 
pukla. 

- tečnost dolazi u kontakt 
sa kvascem pre mešenja 

-  uvek  dodajte  sastojke  po 
pravilnom redosledu kao što piše 
u receptu i kvasac na kraju 
-  kad  koristite  opciju  Početak  sa 
kašnjenjem,  uverite  se  da  je 
kvasac u centru posude 

Obilan,  grudvasti 
hleb. 

- previše tečnosti 
- premalo kvasca 
- previše brašna 

stari 

sastojci 

ili 

pogrešan tip brašna 

-  smanjite  tečnost  odjednom  za 
1-2  kašičice,  koristite  tačne 
merice 
-  povećajte  kvasac  odjednom  za 
¼ kafene kašičice 
- smanjite količinu brašna 
- koristite sveže sastojke 

Vlažan, 

previše 

buškast hleb. 

- previše tečnosti 
- premalo dodate soli. 

- koristite tačne merice 
- kod velike vlage koristite manje 
vode 
-  različite  serije  brašna  mogu  da 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gorenje BM1600WG?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"