Gorenje BM1600WG - Инструкция по эксплуатации - Страница 22

Хлебопечки Gorenje BM1600WG - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 149
Загружаем инструкцию
background image

 

 

22 

 

Štruca  je  mala  i 
teška. 

 

- koristite svježe brašno, koristite 
pravu vrstu brašna 
-  dodajte  kvasac,  koristite  svježi 
kvasac,  koristite  pravu  vrstu 
kvasca uz pravilno podešavanje 

Kora je presvijetla    

- ½ žlice više šećera ili meda 

izaberite 

odgovarajuće 

podešavanje 

Štruca  je  premalo 
pečena. 

 

izberite 

odgovarajuće 

podešavanje 

Štruca  je  previše 
pečena. 

 

- ½ žlice manje šećera ili meda 

izaberite 

odgovarajuće 

podešavanje 

Mješavina  za  kruh 
nije umiješena. 

 

-  pravilno  namjestite  posudu  za 
kruh,  lopaticu  za  miješanje 
pravilno  pritisnite  na  vratilo  u 
posudi za kruh 

Prilagođavanje  na 
veliko n.v. 

 

- 1-2 žlici manje vode ili mlijeka 
- ½ žlice manje šećera ili meda 
- ⅛-¼ čajne žličice manje kvasca 

Kruh  se  uopće  ne 
diže. 

-možda  ste  zaboravili 
dodati  kvasac,  ili  je  isti 
bio star odn. pljesniv  
-  kvasac  je  uništen  kada 
je došao u doticaj sa soli 
ili  dodanim  prevrućim 
sastojkom 
- tekućina dođe u doticaj 

kvascem 

prije 

miješanja  

-  kvasac  treba  biti  potrošen  u 
roku  od  48  sati  nakon  otvaranja 
ambalaže, te ga ne treba koristiti  
izvan njegovog roka trajanja 
-  uvijek  dodajte  sve  sastojke 
redoslijedom 

navedenim 

receptu,    tekućina  na  početku  a 
kvasac na kraju 
- koristite samo mlačne sastojke 

Integralni  kruh  je 
niži. 

-  za  kruh  iz  integralnog 
brašna  to  je  normalno,  a 
takav  kruh    također  ima 
gušću strukturu 

- za lakšu strukturu koristite 50 % 
recepta za integralni kruh 

Integralni 

kruh 

ponekad 

ima 

naboran 

ili 

ispucan vrh. 

- to je tipično za integralni 
kruh u vašem aparatu za 
pečenje  kruha,  utjecaj 
glutena 

procesu 

miješanja, 

dizanja 

pečenja. 

- koristite  program za Brzo pečen 
integralni  kruh  koji  ima  kraće 
vrijeme dizanja 
-  jednostavan  vanjski  izgled  ne 
utječe na okus i kvalitetu  kruha 

Štruca  ima  veliku 
zračnu  rupu  u 
sredini  ili  je  kora 
raspucana. 

- tekućina dođe u doticaj 

kvascem 

prije 

miješanja 

-  uvijek  dodajte    sastojke 
pravilnim 

redoslijedom 

navedenim  u  receptu,  te  kvasac 
na kraju 
-  kada  koristite  opciju  Zakašnjeli 
početak,  morate  se  uvjeriti  da  je 
kvasac na sredini posude. 

Obilan,  kruh  s 
grudicama  

- previše tekućine 
- premalo kvasca 
- previše brašna 

stari 

sastojci 

ili 

pogrešan tip brašna 

-  smanjite  tekućinu  odjednom  za  
1-2  jušne  žlice,  koristite  točne 
mjerice 
-  povećajte  kvasac  odjednom  za 
¼ čajne žličice 
- smanjite količinu brašna 
- koristite svježe sastojke 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gorenje BM1600WG?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"