Elenberg BM-3100 - Инструкция по эксплуатации - Страница 12

Хлебопечки Elenberg BM-3100 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 15
Загружаем инструкцию
background image

12

 

Use the “TIMER” button to advance the time in 10 minutes increments, 

if  necessary,  use  the  “TIMER  “button  to  decrease  the  time,  when  the 

delay  timer  is  set  where  you  want  it,  make  sure  to  press  the  “START 

/STOP” button, the colon”:”will lash and your bread will be ready when 

you planned.

 

The time which appears on the clock after it switches on automatically 

is the remaining baking time. The maximum delay is 13 hours.

EXAMPLE: it is 8:30 p.m. and you would like your bread to be ready the next 

morning  at  7  o’clock,  i.e.  in  10  hours  and  30  minutes.  Press  the  “ar-

row pointing upwards” until 10:30 appears as the time between “now” 

(8:30 p.m.) and the time the bread should be ready is 10 hours and 30 

minutes If you work with the delay timer option, do not use any easily 

perishable ingredients such as eggs, fresh milk, etc.

Keep the bread warm:

 

Your bread is kept warm for 60 minutes after baking. If you would like 

to  take  the  bread  out,  switch  the  program  off  with  the  START/STOP 

button.

If  the  display  shows  «H:HH»  after  you  have  pressed  START,  the  tempera-

ture  inside  is  still  too  high.  Press  STOP,  open  the  lid  and  let  the  machine 

cool down for 10 to 20 minutes. If the display shows «E:EE» after you have 

pressed START, the temperature sensor is disconnection, please check sen-

sor carefully by Authorized expert.

The  machine  may  work  well  in  a  wide  range  of  temperatures,  but  there 

could be a difference in loaf size between a very warm room and a very cold 

room. We suggest the room temperature should between 15°C and 34°C.

BM-3100 bread maker with 12 function menu:

1.  Basic kneading rise and baking normal bread

2.  French kneading rise and baking with a longer rise time

3.  Whole wheat kneading rise and baking of whole wheat bread

4.  Quick, kneading rise and baking loaf with baking soda or baking powder

5.  Sweet kneading rise and baking of sweet bread

6.  Ultra fast-1 kneading rise and baking 1.5 LB bread in a short time

7.  Ultra fast-2 kneading rise and baking 2.0 LB bread in a short time

8.  Dough kneading and rise ,no baking

9.  Jam kneading and baking of jam.

10.  Cake kneading rise and baking cake, rising with soda or baking pow-

der.

11.  Sandwich   kneading rise and baking sandwich

12.  Bake only baking, no kneading and rise.

WARNING DISPLAY

ENVIRONMENT

PROGRAMS

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Elenberg BM-3100?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"