Духовые шкафы Viking VSOF7301WH - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

26
Type and
Time
Cut of Meat
Weight
Setting
Rack
(minutes)
Te
BEEF
Sirloin, 1"
Rare
14 oz
Hi Broil
3
8 - 10
Medium
14 oz
Hi Broil
3
10 - 12
Well done
14 oz
Hi Broil
3
11 - 13
T-Bone, 3/4"
Rare
10 oz
Hi Broil
3
7 - 8
Medium
10 oz
Hi Broil
3
9 - 10
Well done
10 oz
Hi Broil
3
11 - 12
Hamburger, 1/2"
Rare
1/4 lb.
Hi Broil
3
6 - 7
Medium
1/4 lb.
Hi Broil
3
7 - 8
Well done
1/4 lb.
Hi Broil
3
8 - 9
CHICKEN
Bnls Breast, 1”
1/2 lb.
Med Broil
3
15 - 20
Bnls Breast, 1”
1/2 lb.
Convection Broil
3
15 - 20
Bone-in Breast
2- 3 lbs total
Med Broil
2
40 - 45
Bone-in Breast
2- 3 lbs total
Convection Broil
2
25 - 30
Chicken pieces
2- 3 lbs total
Med Broil
2
40 - 45
Chicken pieces
2- 3 lbs total
Convection Broil
2
25 - 30
HAM
Ham slice, 1"
1 lb.
Med Broil
3
15 - 20
LAMB
Rib Chops, 1"
12 oz.
Convection Broil
2
10 - 15
Shoulder
1 lb.
Convection Broil
2
15 - 20
PORK
Loin Chops, 3/4"
1 lb.
Convection Broil
2
10 - 15
Bacon
Med Broil
3
5 - 8
FISH
Salmon Steak
1 lb.
Med Broil
2
15 - 20
Fillets
1 lb.
Med Broil
2
10 - 15
Broiling Chart
Convection Dehydrate
This oven is designed not only to cook, but also to dehydrate fruits and vegetables.
1.
Prepare the food as recommended.
2.
Arrange the food on drying racks (not included with the oven; contact a local store handling speciality cooking utensils).
3.
Set the appropriate "low" temperature and turn the selector to TruConvec™.
Convection Defrost
1.
Place the frozen food on a baking sheet.
2.
Set the temperature control to OFF.*
3.
Turn the selector to TruConvec™.
*IMPORTANT
Do not turn on the temperature control. Turning the convection fan on will accelerate the natural defrosting of the food without the heat.
Convection Dehydrate/Defrost
WARNING
To avoid sickness and food waste, do not allow defrosted food to
remain in the oven for more than two hours.
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)