Viking VSOF7301WH - Инструкция по эксплуатации - Страница 21

Духовые шкафы Viking VSOF7301WH - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 32
Загружаем инструкцию
background image

21

Baking problems can occur for many reasons. Check the Baking Problem chart for the causes and recommended remedies for the most
common problems. It is important to remember that the temperature setting and cooking times you are accustomed to using with your
previous oven may vary slightly from those required with this oven. If you find this to be true, it is necessary for you to adjust your recipes
and cooking times accordingly.

PROBLEM

CAUSE

REMEDY

Cakes burned on the 

1.

Oven was too hot

1.

Reduce temperature

sides or not done 

2.

Wrong pan size

2.

Use recom. pan size

in center

3.

Too many pans

3.

Reduce no. of pans

Cakes crack on top

1.

Batter too thick

1.

Follow recipe 

Add liquid

2.

Oven too hot

2.

Reduce temperature

3.

Wrong pan size

3.

Use recom. pan size

Cakes are not level

1.

Batter uneven

1.

Distribute batter even

2.

Oven or rack not level

2.

Level oven or rack

3.

Pan was warped

3.

Use proper pan

Food too brown on 

1.

Oven door opened 

1.

Use door window to

bottom

too often

check food

2.

Dark pans being used

2.

Use shiny pans

3.

Incorrect rack position

3.

Use recom. rack position

4.

Wrong bake setting

4.

Adjust to conventional  

or convection setting 
as needed

5.

Pan too large

5.

Use proper pan

Food too brown on 

1.

Rack position too high

1.

Use recom. rack position

top

2.

Oven not preheated

2.

Allow oven to preheat

3.

Sides of pan too high

3.

Use proper pans

Cookies too flat

1.

Hot cookie sheet

1.

Allow sheet to cool

between batches

Pies burned around 

1.

Oven too hot

1.

Reduce temperature

edges

2.

Too many pans used

2.

Reduce no. of pans

3.

Oven not preheated

3.

Allow oven to preheat

Pies too light on top

1.

Oven not hot enough

1.

Increase temperature

2.

Too many pans used

2.

Reduce no. of pans

3.

Oven not preheated

3.

Allow oven to preheat

COMMON BAKING PROBLEM / REMEDIES

Solving Baking Problems

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Viking VSOF7301WH?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"