Духовые шкафы Samsung NV75R5641RB - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

42 O'zbek
A
qlli pishirish
Aqlli pishirish
Ziravorlab qovurilgan yumshatilgan qo'y go'shti
Tarkibi
1 kg qo‘zi go‘shti (6 bo‘lak), 4 bosh sarimsoqpiyoz (ezilgan), 1 qoshiq
toshcho‘p (yanchilgan), 1 qoshiq rozmarin (yanchilgan), 2 qoshiq tuz,
2 qoshiq zaytun moyi
Tayyorlash usuli
Tuz, sarimsoq, ziravorlar va moyni aralashtirib, qo‘zi go‘shtini
qo‘shing. Ustini o‘rab, xona haroratida 30 daqiqadan 1 soatgacha
qo‘yib qo‘ying.
Cho‘chqa qovurg‘asi
Tarkibi
2 ta cho‘chqa to‘shi kesimi, 1 qoshiq yanchilgan qora murch, 3 ta
dafna bargi, 1 ta piyoz (to‘g‘ralgan), 3 bosh sarimsoq (to‘g‘ralgan),
85 g sariq shakar, 3 qoshiq Vustercher sousi, 2 qoshiq pomidor
pyuresi, 2 qoshiq zaytun moyi
Tayyorlash usuli
Barbekyu uchun sous tayyorlang. Yog‘ni tovada qizdirib, piyoz
soling. Piyozi o‘lgunicha qovurib, keyin qolgan masalliqlarni soling.
Qovurgandan so‘ng past olovda 30 daqiqa davomida quyulgunicha
miltillating. To‘shni barbekyu sousiga 30 daqiqadan 1 soatgacha
bostirib qo‘ying.
Uy pitsasi
Tarkibi
• Pitsa xamiri
: 300 g un, 7 g quritilgan achitqi, 1 qoshiq zaytun
moyi, 200 ml iliq suv, 1 qoshiq shakar va tuz
• Usti
: 400 g parraklangan sabzavot (baqlajon, qovoqcha, piyoz,
pomidor), 100 g vetchina yoki bekon (to‘g‘ralgan), 100 g
qirilgan pishloq
Tayyorlash usuli
Un, achitqi, moy, tuz, shakar va iliq suvni tog‘oraga solib, aralashtirib
xamiq qiling. Mikser yoki qo‘lda 5-10 daqiqa aralashtiring. Qopqoq
bilan yopib, xamir oshishi uchun 30 daqiqaga 35 °C darajada pechga
qo‘yib qo‘ying. Xamirni un sepilgan joyda to‘rtburchak shaklda iylab,
patnis yoki pitsa tovasiga soling. Ustiga pomidor pyuresini yoyib,
vetchina, qo‘ziqorin, zaytun va pomidorni soling. Ustidan tekis qilib
pishloq seping va dimlab qo‘ying.
Mol biqini
Tarkibi
1 kg mol go‘shtidan file, 5 g tuz, 1 g qalampir, 3 g rozmarin,
toshcho‘p
Tayyorlash usuli
Go‘shtni tuz, qalampir va rozmarin bilan toblab, sovutkichga
1 soatga qo‘ying. Panjaraga qo‘ying. Pechga solib, pishiring.
NV75R5641RS_NV75R5641RB_WT_DG68-01165A-00_UZ.indd 42
2/19/2019 3:54:54 PM
Содержание
- 3 Исполь; Инструкции по технике безопасности; Важные меры предосторожности; Использование руководства; В данном руководстве используются следующие обозначения:; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ
- 4 укции по т
- 6 Функция автоматической экономии энергии
- 7 Уст; Установка; Комплектация; Внешний вид устройства
- 8 Подготовка к установке духового шкафа; Установка в отсек кухонной мебели; Минимальные размеры отсека
- 10 Подготовка к использованию; Начальные установки; OK
- 11 Запах нового духового шкафа; Основные функции
- 13 Универсальная дверца; Использование верхней дверцы; Полное открытие дверцы
- 14 Механический замок (только для соответствующих моделей); Демонтаж; Режим двойного приготовления; ПРИМЕЧАНИЕ
- 15 Использование; Панель управления
- 16 Общие настройки; Температура
- 17 Отсрочка завершения; ВНИМАНИЕ
- 18 Сброс параметра время приготовления
- 19 Режимы приготовления (за исключением режима гриль)
- 24 Остановка процесса приготовления; Остановка приготовления в одной из зон; Специальные функции
- 25 Автоматическое приготовление
- 26 Очистка паром
- 27 Таймер; Включение/выключение звукового сигнала; Приготовление вручную; ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ об акриламиде
- 28 Жарка
- 30 Замороженный полуфабрикат
- 32 Конвекция Эко
- 33 Программы режима Автоматическое приготовление
- 39 Пробные блюда; Приготовление в режиме гриль
- 40 Картофельный гратен
- 42 Жареные бараньи отбивные с травами
- 43 Обслуживание; Очистка
- 44 Боковые решетки (только для соответствующих моделей); Снятие дверцы
- 45 Замена; Лампы; Устранение неисправностей; Контрольные пункты
- 47 Информационные коды
- 48 Технические характеристики
- 49 жение; Приложение; ЭНЕРГЕТИЧЕСКАЯ ЭФФЕКТИВНОСТЬ