Духовые шкафы Hansa BOEM 68460080 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

52
PREPARAREA IN CUPTOR – SFATURI PRACTICE
Coacere
l
Va recomandam sa utilizati tavile furnizate impreuna cu cuptor.
l
Puteti utiliza si alte recipiente ce trebuie sa ie asezate pe raftul de uscare;
este recomandabil sa utilizati tavi de culoare neagra, deoarece sunt mai bune
conductoare de caldura si scurteaza timpul de preparare.
l
Tavile cu suprafete lucioase nu sunt recomandate atunci cand utilizati metoda
conventionala de incalzire (arzator superior si inferior). Partea inferioara a
prajiturii va i arsa.
l
Atunci cand utilizati functia ventilator ultra, nu este nevoie sa incalziti in prealabil
cuptorul, pentru alte tipuri de incalzire trebuie sa incalziti cuptorul inainte de a
introduce prajitura.
l
Inainte de a scoate prajitura din cuptor, veriicati daca este coapta, cu ajutorul
unui betisor din lemn (daca prajitura este gata, batul trebuie sa ie uscat si curat
dupa ce a fost scos din prajitura).
l
Dupa ce ati oprit cuptorul este recomandabil sa lasati prajitura in interior timp
de 5 min.
l
Temperatura utilizata in modul ventilator ultra este cu aproximativ 20 – 30 grade
mai mica decat in cazul prepararii normale (atunci cand utilizati elementul de
incalzire superior si cel inferior).
l
Parametri de coacere oferiti in Tabelul 1 si 1A sunt aproximativi si pot i corectati
bazandu-va pe propriile experiente si preferinte.
l
Daca informatiile oferite in retete difera considerabil de valorile incluse in acest
manual de utilizare, respectati instructiunile din manual.
Содержание
- 3 СОДЕРЖАНИЕ
- 4 УКАЗАНИЯ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 КАК ЭКОНОМИТЬ ЭЛЕКТРОЭНЕРГИЮ
- 7 Ручка регулятора температуры духовки; ОПИСАНИЕ УСТРОЙСТВА
- 8 Решетка для гриля
- 9 МОНТАЖ; Монтаж духовки
- 10 ЭКСПЛУАТАЦИЯ; Перед первым вк лючением
- 11 УСТАНОВКА ТЕКУЩЕГО ВРЕМЕНИ
- 12 МИНУТНЫЙ ТАЙМЕР; ПОЛУАВТОМАТИЧЕСКИЙ РЕЖИМ
- 13 АВТОМАТИЧЕСКИЙ РЕЖИМ
- 14 ИЗМЕНЕНИЕ ТОНА ЗВУКОВОГО
- 15 Функции духовки и ее обслужива
- 17 Использование печки
- 18 Использование вертела*
- 19 ОБСЛУЖИВАНИЕ И УХОД; Замена лампочки освещения; Для иск люч ения возможности по; Лампочка духовки
- 20 Снятие дверцы; Отодвинуть предохранители петель; Снятие внутреннего стекла
- 21 Периодический осмотр
- 22 ПОВЕДЕНИЕ В АВАРИЙНЫХ СИТУАЦИЯХ; В каждой аварийной ситуации следует:
- 23 ПРИГОТОВЛЕНИЕ ПИЩИ В ДУХОВКЕ - ПРАКТИЧЕСКИЕ СОВЕТЫ; Выпечка; Для приго
- 24 ПРИГОТОВЛЕНИЕ ПИЩИ В ДУХОВКЕ – ПРАКТИЧЕСКИЕ СОВЕТЫ; Вид выпечки
- 25 ВЫПЕЧКА В ДУХОВКЕ – ПРАКТИЧЕСКИЕ СОВЕТЫ; Поджаривание мяса; рекомендуется готовить на газовых горелках плиты,
- 26 ПРИГОТОВЛЕНИЕ В ДУХОВКЕ – ПРАКТИЧЕСКИЕ СОВЕТЫ; ТАБЛИЦА 2: Приготовление мяса
- 27 ТАБЛИЦА 3: Усиленный гриль; ПРОДУКТ
- 28 ТАБЛИЦА 5: Вентилятор с печкой; температура; Усиленный гриль+конвекция; няться в зависимости от Ваших кулинарных пристрастий и опыта.
- 29 ТЕХНИЧЕСКИЕ ДАННЫЕ












