Духовые шкафы Electrolux EOB 53004 X - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

U po
č
etku pratite pripremu hrane dok ne
steknete odre
đ
eno iskustvo. Pri korištenju
ure
đ
aja pokušajte prona
ć
i najbolje postavke
(temperature, trajanja itd.) za svoje posu
đ
e,
recepte i koli
č
ine.
Tablica pripreme jela
Koli
č
ina
(kg)
Jelo
Funkcije pe
ć
nice
Razina
Tempera-
tura pe
ć
-
nice (°C)
Vrijeme
pripreme
(min.)
1
Svinjetina / janjetina
2
180
100-110
1
Teletina / govedina
2
190
70-100
1,2
Piletina / zec
2
200
70-80
1,5
Patka
1
160
120-150
3
Guska
1
160
150-200
4
Puran
1
180
210-240
1
Riba
2
190
30-40
1
Punjene raj
č
ice / pe
č
eni
krumpir
2
190
50-70
Brzi kola
č
i
2
160
45-55
1
Pite
2
160
80-100
Keksi
3
140
25-35
2
Lazanje
2
180
45-60
1
Bijeli kruh
2
190
50-60
1
Pizza
1
190
25-35
Upozorenje
Ne oblažite pe
ć
nicu
aluminijskom folijom i ne stavljajte
posudu za pe
č
enje ili pladanj na dno
pe
ć
nice. Toplina koja se stvara može
oštetiti emajl.
Upozorenje
Svako pe
č
enje se mora
izvršiti sa zatvorenim vratima,
č
ak i
pe
č
enje na roštilju. Odmaknite se kada
otvarate vrata pe
ć
nice. Nemojte
dopustiti da vrata padnu otvaraju
ć
i se -
pridržite ih za ru
č
ku dok se potpuno ne
otvore.
Pe
č
enje na roštilju
Prethodno zagrijte praznu pe
ć
nicu 10
minuta, prije pe
č
enja.
Koli
č
ina
Pe
č
enje na roštilju
Vrijeme pe
č
enja u minu-
tama
VRSTA JELA
Komadi
g
razina
Temp.
(°C)
s jedne
strane
s druge
strane
Gove
đ
i file
4
800
3
250
12-15
12-14
Gove
đ
e pe
č
enje
4
600
3
250
10-12
6-8
Kobasice
8
/
3
250
12-15
10-12
Svinjski kotlet
4
600
3
250
12-16
12-14
electrolux
21