Tefal KD400 - Инструкция по эксплуатации - Страница 38

Блендеры Tefal KD400 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 64
Загружаем инструкцию
background image

This product has been designed for domestic use only. Any
commercial use, inappropriate use or failure to comply with the
instructions, the manufacturer accepts no responsibility and the
guarantee will not apply.
If you have any product problems or queries, please contact our
Customer Relations Team first for expert help and advice:
HELPLINE: 0845 602 1454 – UK, (01) 461 0390 – Ireland
or consult our website - www.tefal.co.uk

Troubleshooting table

Coffee fondue recipe

Preparation: 15 minutes • Cooking time: 5 minutes

Cut the brioche into even cubes. 
Cut the pineapple into quarters. Remove the skin, then cut the flesh
into even cubes. 
Peel the bananas. Cut them into thin slices and sprinkle with lemon
juice. 
Lay out the brioche, amaretti and fruit in serving dishes. 
Put them on the table with the various spice bowls.

Pour the hot coffee into a saucepan. 
Add 4 tablespoons cornflour (mixed into a little cold coffee or
water). 
Then add the cocoa and sugar. 
Let them dissolve. 
Then add the cream at room temperature. 
Once the mixture is homogenous, pour it into the base (stainless
steel bowl) of the appliance.

Each person spears a piece of brioche, amaretti or fruit on his/her
fork, coats it with coffee fondue under the fountain and then
flavours it with cinnamon, coconut, almonds or cocoa, as desired.

For 6 servings
• 500 ml strong coffee (such

as espresso) 

• 1 tsp cocoa powder 
• 200 g caster sugar
• 500 ml single cream
• 4 tbsps cornflour

Accompaniment:
• 250 g brioche 
• 1 pineapple
• 3 bananas 
• 1/2 lemon 
• 100 g amaretti (little dry

almond biscuits) 

• 1 small bowl of ground

cinnamon

• 1 small bowl of dessicated

coconut 

• 1 small bowl of toasted,

flaked almonds 

• 1 small bowl of

unsweetened cocoa
(optional)

38

F

NL

D

I

S

FIN

DK

N

GB

TR

E

P

RUS

UA

PL

Problem

• 

No chocolate flow.

• 

The chocolate thickens / the
flow stops.

• 

The flow is irregular / jerky.

• 

The chocolate cascade is
not uniform.

Possible cause

• Absence of the feed screw.
• The chocolate is too fluid.

• The chocolate is too thick.
• The appliance is sitting in a

draught.

• Clogging at the base of the

tower.

• The fountain is not sitting

level.

Solution

• Remove the tower and install

the feed screw.

• Do not use chocolate or a

preparation that is too fluid
(see recipes).

• 

Never use pure chocolate
which hardens at room
temperature.

• Never place the appliance in a

room that is too cold or in a
draught.

• Switch the appliance "OFF"

and remove the food stuck at
the bottom of the tower.

• 

Adjust the legs of the
appliance to make it level.

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Tefal KD400?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"