Tefal KD400 - Инструкция по эксплуатации - Страница 34

Блендеры Tefal KD400 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 64
Загружаем инструкцию
background image

Oversiktstabell

Oppskrift for kaffefondue 

Tilberedning: 15 minutter • Koketid: 5 minutter

Skjær briochen i like store terninger.  
Skjær ananasen i båter. Fjern skallet og skjær frukten i like store
terninger.  
Skrell bananene. Skjær dem i små stykker og drypp sitron over.  
Legg brioche, amaretti-makronene og frukten i serveringsfat.
Sett dem på bordet med forskjellige små skåler med krydder. 

Hell varm kaffe i en kasserolle.
Tilføy 4 spiseskjeer med maisenna (blandet på forhånd med litt kald
kaffe).  
Tilsett deretter kakao og sukker.  
La ingrediensene smelte.  
Bland deretter i lunken krem.  
Når blandingen er jevn, hell alt i apparatets base (bolle i rustfritt stål).

Tilslutt kan alle spidde en bit brioche, amaretti eller et fruktstykke og
la den dekkes av kaffe under fontenen for så å dyppe den, etter
smak og behag, i kanel, kokosnøtt eller kakao.  

For 6 personer
• 50 cl sterk kaffe (type

espresso)

• 1 ts kakaopulver
• 200 g sukker
• 50 cl kremfløte
• 4 ss maisenna

Tilbehør:
• 250 g brioche
• 1 ananas
• 3 bananer
• 1/2 sitron
• 100 g amaretti (små

mandelmakroner)

• 1 liten skål malt kanel
•  1 liten skål revet

kokosnøtt

• 1 liten skål grillede

mandelflak

• 1 liten skål usukret

kakaopulver

34

F

NL

D

I

S

FIN

DK

N

GB

TR

E

P

RUS

UA

PL

Problem

• 

Sjokoladen renner ikke.

• 

Sjokoladen stivner / den
slutter å renne.

• 

Den renner uregelmessig / i
rykk og napp.

• 

Sjokoladefossen er ikke
homogen. 

Mulig grunn

• Skruen uten hode mangler.
• Sjokoladen er for tynn.

• Sjokoladen er for tykk.
• Apparatet står i trekk.

• Tilstopping i kolonnens base.

• Fontenen står ikke rett. 

Løsning

•  Ta ut kolonnen og sett på plass

skruen uten hode.

• Ikke bruk for tynn sjokolade/

blanding (se oppskrifter).

• Bruk aldri ren sjokolade som

stivner i romtemperatur.

• La aldri apparatet stå i et for

kaldt rom eller i trekk. 

• 

Sett bryteren på posisjon
"OFF" og fjern bitene som
sitter fast i bunnen av
kolonnen. 

• Juster apparatets støtteben

slik at den står vannrett. 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Tefal KD400?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"