Gaggenau RW 496-280 - Инструкция по эксплуатации - Страница 38

Винные шкафы Gaggenau RW 496-280 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 42
Загружаем инструкцию
background image

crease in the interior. In addition, 
the RW 496 has up to seven 
different lighting scenarios that 
can be programmed for the 
day of the week, time of day, a 
specific duration and relevant 
climate zones.

Programmes  
for dishwashers

Auto: Depending on the level of 
soiling, this programme – with 
the help of the Aqua sensor – 
automatically selects the correct 
temperature, length of the wash 
cycle and amount of water need­
ed to deliver optimal results, 
while also ensuring the efficient 
consumption of water and en­
ergy. You can choose between 
different tem perature ranges: 
65 °C to 75°C for heavily soiled 
pots and pans, 45°C to 65°C for 
normally soiled dishes or a gentle 
35 °C to 45 °C for glasses.

Standard Eco: This wash 
programme operates at a tem­
perature of 50°C to 55°C in­
stead of 60°C to 65°C, so 
it consumes less water and 
energy compared to regular 
standard programmes. 

Quick 45 °C: This programme 
omits the pre­wash and has 
a shor ter dr ying cycle. This 
means that lightly­soiled items 
are practically dry and ready for 
use within a mere 30 minutes. 

Pre-rinse: This programme 
softens stubborn food stains 
before the actual wash cycle, 
thereby delivering the best 
possible washing results.

Pull - out system

The pull­out system with pyro l­
ysis­safe cast iron frame allows 
safe and easy access to the food 
inside the oven. Thanks to its 
fully extendable double tele­
scopic pull­out rack, it makes 
light work of moving even heavy 
and cumbersome food out in 

front of the cooking compart­
ment. It makes no difference if 
the food is on a baking tray, wire 
rack or glass tray, skewered on 
the rotisserie spit or braising in 
the gastronorm roaster. The 
pull­out system can be installed 
on every oven level. Only the two 
easily detachable extension rails 
need to be clean ed. The remain­
ing cast iron frame is easily 
cleaned by the oven’s pyrolytic 
system.

P yroly tic system

The inevitable soiling of the 
oven’s interior caused by grease 
spatters when roasting or gril l­
ing is removed by this cleaning 
programme, which operates 
at 485°C. The length of the 
programme is set by the manu­
facturer. Needless to say, 
the oven door is locked during 
cleaning. Once the oven has 
cooled down, all you need to do 
is to wipe the interior with a 
damp cloth. When the auto­
pyrolytic system is in operation, 
the appliance automatically 
gauges the level of soiling in the 
oven’s interior. It then auto­
matically selects the optimum 
cleaning time.

Q

Quick boil timer

This is used for heating up or 
boiling quickly. The heat is in ­
creased to the ma ximum level. 
The duration can be individually 
set to last bet ween one and 
20 minutes. If no specific dura­
tion  is  selected,  the  glass 
ceramic  cooktop  automatically 
switches  back  to  the  cooking 
set ting  af ter  approx.  three 
mi nutes.  Induction  cooktops 
switch  back  af ter  approx.  one 
minute.

R

Rackmatic

Even when fully loaded, the 
height of the dishwasher’s upper 
basket can be easily adjusted 
by up to 5 cm. This means that 
larger items – such as tall 
 glasses in the upper basket or 
plates in the lower one – can 
be easily and flexibly accommo ­
dated without having to rear­
range ever y thing.

Rapid heating

The BL 253 wall oven is able to 
rapidly reach the desired tem ­
perature in most heating modes 
by using all available heating 
elements from the outset.

Regeneration electronics

Instead of automatically regen ­
erating the water sof tening 
system af ter each wash, regen ­
eration is only activated when 
the need arises. This is calcu ­
lated  by  electronics  that  emit 
a signal  when  the  nex t  dose  of 
salt solution has to be added 
to the water sof tening system. 
This means that the optimal 
amount of water and salt actually 
required to counteract the re ­
spective water hardness is used. 
This keeps costs down and is 
kind to the environment.

Regeneration

See Steaming.

Roasting zone

Two cooking zones of a glass 
ceramic cooktop can be 
switched on so they are inter­
connected, thus enlarging them 
to the dimensions of a roasting 
tin.  The  Gaggenau  cast  roaster 
is  custom ­ made  so  that  it  fits 

the  18  x  41.5  cm  roasting  zone 
per fectly.  On  induction  cook­
tops,  they  are  interconnected 
automatically  if  appropriately 
sized cookware is placed on the 
roasting zone.

Rotisserie spit

Uniform grilling from all sides – 
just the thing for poultr y, rolled 
roast or a leg of lamb. The rotis ­
serie spit ensures that meat gets 
crispy and brown on all sides. 
For best results, select grilling 
or top heat as the operating 
mode. The spit is suitable for 
meat weighing up to 6 kg.

Run - on function

Just the thing for effective room 
ventilation. Once activated, the 
function ensures that the ventila­
tion appliance runs on for up 
to ten minutes after use on any 
setting, before automatically 
switching itself off.

S

Safety glass shelves

Glass is hygienic and ensures 
good visibility. The shelves can 
be adjusted in height to enable 
the cooling compar tment to be 
segmented as required. Fur ther­
more, the shelves are dividable 
and can also be used as trays.

Safety lock

The safety lock mechanism in 
Gaggenau ovens terminates 
any heating mode after 12 hours 
of inaction on the par t of the 
user, assuming that the long ­
term timer has not been acti ­
vated. Most cooktops and Vario 
appliances switch themselves 
of f after a par ticular period of 

inaction on the par t of the user. 
The trigger period depends on 
the selected output level.

Sealing flaps

The suction vent in the down ­
draft ventilation system in the 
Vario 40 0 series is sealed when 
the system is not in use. When 
the ventilation is switched off, 
the flaps remain open for a few 
seconds until the fan comes to 
a full stop. The flaps then close 
automatically.

Sensor control

All the set tings of the cooking 
zones are easily adjusted with 
one touch. The levels of the 
individual cooking zones are 
graphically displayed on the 
glass ceramic sur face and the 
operating status is indicated 
aswell. And the cooktop is 
secure against being switched 
on accidentally by children or 
while cleaning. The inadver tent 
placing of objects on the con ­
trol panel is also not enough 
to switch on the appliance. By 
touching the main switch during 
operation, all the cooking zones 
are immediately switched off. 
If a cooking zone is switched on 
unintentionally, it will automatic ­
ally switch itself back off after 
20 seconds if no fur ther buttons 
are pressed.

Settings menu

Many settings for the oven/ 
Combi ­ steam oven can be 
changed here depending on the 
model. The time, display pro p ­
er ties such as brightness and 
key tones, and activation of the 
Super­ Quick function, can all be 
set here. In the clearly arranged 
menu, which has one control 
level, options are displayed by 
icons and, on some models, 
using clear tex t display. The 
desired setting can be selected 
conveniently at the press of a 
button.

Extra Dr y: For an improved 
dr ying per formance, especially 
for plastic items such as Tupper­
ware. This optimised dr ying 
ef ficiency is achieved with the 
combined help of Zeolite tech ­
nology, a higher water tempera­
ture during the clear rinse and 
an ex tended dr ying cycle.

Energy Save: This option uses 
Zeolite technology to reduce 
electricity consumption, thereby 
saving up to 15 % of energy.

Options menu

Specific functions such as 
switching to a cer tain cooking 
zone can be adjusted to suit 
individual cooking habits. The 
ma ximum power limit of the 
cooktop can also be set via the 
options menu, as can the child 
lock that completely deactivates 
the control panel if required.

 

P

Pot detection

In induction cooking, only the 
bottoms of pots and pans are 
heated. The system detects the 
diameter of the magnetic base 
of each individual pot and only 
that precise area is heated. This 
means that you are free to use 
pots and pans of all sizes with ­
out wasting any energy. Once 
the pot/pan is removed from the 
activated cooking zone, the 
zone won’t emit any more energy 
until the nex t pot/pan is placed 
on it.

Presentation light

In order to showcase their valu ­
able contents in the best pos ­
sible fashion, all the wine climate 
cabinets include a presentation 
light that can be optionally 
activated. The use of cold light 
prevents any temperature in ­

Safety glass shelves.

 

Glass is hygienic and 
ensures good visibility.

180

181

Mag_2009_s168_188_INT_XML_081218.indd   180-181

09.02.2009   21:38:26 Uhr

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau RW 496-280?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"