Gaggenau RW 496-280 - Инструкция по эксплуатации - Страница 34

Винные шкафы Gaggenau RW 496-280 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 42
Загружаем инструкцию
background image

slightly open at the side towards 
the ventilation. If you value clear 
contours and unrestricted head ­
room in your kitchen, down ­
draft ventilation is definitely the 
most unobtrusive solution. The 
design of Gaggenau downdraft 
ventilation units is the per fect 
match for cooktops from the 
Vario 20 0 and 40 0 series. They 
are also available with an ex­
tendable swivel arm and sealing 
flaps. All downdraft ventilation 
units are configured with sepa­
rate fan units for air ex traction 
purposes.

Dr ying programme

With this function, the inside 
of the Combi ­ steam oven can 
be dried with hot air. The dr ying 
procedure takes about 20 min ­
utes and is recommended after 
each steaming or cleaning pro ­
cedure.

Dynamic cold air distribution

A ventilator ensures an even 
temperature distribution across 
the whole cooling compar tment, 
thus ensuring longer food ­ stor­
age times. With dynamic cold 
air distribution with Multi ­ Air­
Flow, an additional air channel 
in the door and additional vents 
in the cooling compar tment en ­
sure faster and more constant 
temperature distribution.

E

Eco

In this operating mode, all 
energy­ dependent functions of 
the oven are optimised to make 
them especially energy­ saving. 
For example, the light is switched 
off or any available residual heat 
is used for baking or roasting.

Electric grill

Independently controlled 
heating elements:
 This enables 
you to grill in the front section 
while the rear section is used 
for keeping warm. Both glow 
bars can be folded up for clean ­
ing the lava stone container. 
With the 400 series wire rack, the 
heating elements are covered 
so that smoke emissions are very 
low since grease is prevented 
from dripping onto the heating 
elements.

Stainless steel container 
with lava stones: 
With a per­
forated base so that grease 
can drip into the removable drip 
tray. The stainless steel con ­
tainer and the grease drip tray 
can be cleaned in the dish ­
washer. The lava stones need to 
be changed when they become 
heavily soiled.

Solid cast roaster: Practical 
accessor y  for  grilling  and 
 cooking  on  a  smooth  sur face, 
e.g.  shrimps,  or  vegetables. 
Also just the thing for preparing 
egg ­ based dishes such as pan ­
cakes or crêpes.

Electric ignition

By pressing the knob, the flame 
is ignited automatically. This 
then needs to be held down 
briefly until the thermoelement 
reaches the temperature re ­
quired for a stable flame. It has 
a thermoelectric safety pilot 
to keep the gas flame burning 
constantly. If the flame goes 
out, the gas supply is interrupted 
automatically.

Electronic boiling point 
detection

This calibration enables the 
electronic system to detect the 
boiling point automatically. 
This enables the same cooking 
results to be achieved, regard ­
less of the altitude of the instal ­
lation location above sea level.

Electronic flame monitoring

If the flame is ex tinguished ac ­
cidentally, it is reignited imme ­
diately and should automatic 
reigniting fail, the gas supply 
for all burners is interrupted im ­
mediately: Ma ximum safety due 
to the principle of ionisation.

Electronic temperature 
 control

Precise temperature control 
prevents temperature peaks in 
ovens which might impair cook­
ing of delicate dishes. With 
cooling appliances, precise tem­
perature setting enables longer 
storage times. Operation of all 
settings and special functions is 
via the keyboard, and the tem ­
perature is displayed digitally.

Energy consumption

The energy consumption of a 
cooling appliance is determined 
according to the German DIN 
EN 153 standard, at 220 V/50 Hz. 
The value for energy consump ­
tion per year is shown, as is the 
value for energy consumption 
for 10 0 litres of net volume per 
day. The latter enables applian ­
ces of various sizes to be com ­
pared;  deviations  may  occur 
during  ever yday  operation.

Energy label

This is a Europe ­wide code for 
the energy efficiency class 
and provides information about 
the energy consumption of ap ­
pli ances. The different classes 
in dicate how economical a par­
ticular appliance is compared 
with the overall average. Par ti ­
cularly economical appliances 
are graded as energy efficiency 
classes A and B – or even A++ 
and A+ for cooling appliances 
and freezers. For dishwashers, 
there is a fur ther classifica­
tion alongside the energy effi ­
ciency class – the so ­ called 
Euro label rating also the clean ­
ing efficiency and dr ying effi ­
ciency of different appliances. 
All Gaggenau dishwashers bear 
the A A A label. This is awarded 
to appliances that are par ticular­
ly energy­ efficient while deliver ­
ing exceptional cleaning and dr y­
ing per formance.

F

Fan unit

Downdraft ventilation units and 
ventilation hoods are operated 
via a separate fan. Fan units can 
be installed, depending on the 
construction type, in kitchen 
furniture, in another adjoining 
room, in the cellar, loft or out­
side (on a wall or roof). All func ­
tions are controlled via a cable, 
as with an integrated fan.

Fast cooling

Similar in function and effect to 
the fast freezing function. Auto ­
matic fast­ cooling generates the 
ma ximum chilling power, there ­
by minimising the warming up 
of items already stored in the 
refrigerator when new items are 
added. The  appliance  auto ma t­
ically rever ts to the standard 
mode.

Solid cast roaster.

 Practical 

 accessor y for grilling and 
 cooking on a smooth sur face.

Door opening angle in the 
Vario cooling 40 0 series

The wide ­ opening doors, which 
open to a 115 degree angle, are 
truly unique – the par ticularly 
sturdy hinges make it possible. 
The drawers and shelves are 
already  fully  ex tendable  at  an 
angle of 90 degrees.

Door panel  
(special accessor y) 

Designed to match the 200 series 
ovens, a stainless steel or alu ­
minium ­ backed full glass door 
panel is available for all 81.5 cm 
and 86.5 cm high dishwashers.

Dosage assist

Integrated into the top basket, 
the dosage assist ensures that 
detergent tablets are fully dis ­
solved in a controlled manner. 
This is a prerequisite for en sur­
ing the best possible clean ing 
results. Tablets can no lon ger 
fall between plates or into the 
cutler y basket. What’s more, the 
dosage chamber is positioned 
in a way that prevents scraps of 
food from dropping into it dur­
ing loading. Yet another advan ­
tage: the jet spray no longer 
directly hits the inner door and 
the appliance is quieter.

Downdraft ventilation

An interesting and highly­ effec ­
tive alternative to classic ven ­
tilation hoods. Downdraft venti ­
lation is integrated directly into 
the cooktop and it siphons 
off cooking vapours right there 
where  they  emerge.  Even  the 
steam  from  tall  pots  is  ef fec ­
tively  removed  if  the  lid  is  left. 

Downdraft ventilation.

 A highly­

effective alternative to classic 
ventilation hoods. Downdraft 
ventilation is integrated into 
the cooktop and it siphons off 
cooking vapours right there 
where they emerge. 

Fast freezing

This ma ximum power setting is 
for the quick freezing of unfrozen 
items, while also preventing al ­
ready frozen items from warming 
up when new items are added to 
the compar tment. What’s more, 
fast freezing has a beneficial im ­
pact on the durability and qual ­
ity of frozen food after thawing. 
This setting ensures that the 
cell structure of frozen food is 
not damaged by the freezing 
process, thereby preser ving the 
food’s taste and freshness. The 
appliance automatically rever ts 
to the standard mode.

Fast ignition

Press the knob on the gas 
cooktop, turn to the desired 
setting and release – the elec ­
tronics immediately ignite the 
flame and keep it burning with ­
out the user having to keep the 
knob pressed.

Fixed inlet and outlet  water 
connection

When being fitted, the Combi ­
steam oven is connected direct­
ly to the water inlet and outlet. 
This means that fresh water is 
always available for all cooking 
tasks and that you don’t have to 
fill and empty a water tank.

Flex Plus basket system

For greater versatility and con ­
venience when loading and 
unloading. This system is par ti c ­
ularly flexible and can accom ­
modate plates with a diameter 
of up to 33 cm. All dishwashers 
with 6 programmes feature this 
system as standard.

172

173

Mag_2009_s168_188_INT_XML_081218.indd   172-173

09.02.2009   21:37:49 Uhr

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gaggenau RW 496-280?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"