Bertazzoni PM36 1 IG X - Инструкция по эксплуатации - Страница 10

Варочная панель Bertazzoni PM36 1 IG X - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 20
Загружаем инструкцию
background image

 

10

 
 
Griddle cooking recommendations 

FOOD KNOB 

POSITION SETTING 

Eggs 

5-6 

150°C to 160°C 

Bacon; Breakfast Sausage 

177°C to 190°C 

Toasted Sandwiches 

5-6 

160°C to 177°C 

Boneless Chicken Breasts 

177°C to 190°C 

Boneless Pork Chops, ½” thick 

177°C to 190°C 

Ham Slices, ½” thick 

177°C to 190°C 

Pancakes; French Toast 

177°C to 190°C 

Potatoes; Hash Browns 

190°C to 205°C 

 

 

USING THE CERAMIC INDUCTION ELEMENTS

 

Safety Precautions - Read before operating your cooktop  

 

Your induction-cooking unit has been designed for residential use and food preparation, and all of the safety 
parameters have been designed accordingly.  
The unit incorporates numerous safety devices and controls, a few of which will be mentioned below:  
- A number of sensors monitor the temperature of the internal components. If any of these sensors senses 
that the component temperature is above the limit, the power output of the unit will automatically be reduced, 
allowing the component to cool down. Once this is achieved, the unit will continue to operate normally at the 
output level set initially by the operator..  
-Each induction element is equipped with a sensor which is continuously monitoring the temperature of the 
bottom of the pan to prevent the pan from overheating.  
 
-Each induction element is equipped with a pan sensing device. This device will not allow the element to turn 
on unless it senses an induction-compatible pot or pan on the element covering enough surface area.  If no 
pot/pan is detected, the digital display will flash indicating that there is no power on the element. Once an 
induction-compatible piece of cookware is sitting properly on the element, the digital display will become 
steady, and the cookware will start heating up. Note that a small object as a fork, a spoon, a piece of jewelry, 
etc. will not be mistaken for a cooking utensil, and it will not trigger this sensor. Moreover, this device will 
distinguish between pots and pans which are and are not suitable for induction cooking.  
 
If a piece of cookware, which is not suitable for induction cooking, is placed on an element, there will be no 
power output on the element.  
We reserve the right to make any changes to internal components, as well as, to make any (cosmetic) 
modifications on the outside in an effort to improve our products.  
Users with pacemakers or defibrilators must consult with their pacemaker manufacturer or their physician 
prior to using this cooktop which incorporates an induction heating source.  
 
If a crack appears in the glass surface, disconnect the unit immediately to avoid any risk of electric shock. If 
the unit is connected directly to supply inside a junction box, then disconnect its breaker, or remove fuses 
manually.  
Do not use your cooktop until the glass top has been replaced.  
 
When cooking, never use aluminum foil, never place products wrapped in aluminum foil or products deep-
frozen in aluminum packs on the cooktop.  
Aluminum foil could melt and damage the vitroceramic glass beyond repair.  

 

The Principle of Induction  

When an induction element, also called: ‘a heating zone’ or simply: ‘a coil’ - is switched on, the appropriate 
piece of cookware used, and a desired level of heating power selected, the electronic circuit unit (‘induction 
generator’ or ‘inverter’) powers up the induction element which creates a magnetic field. This magnetic field 
continuously changes in terms of frequency and intensity, and this creates induced ‘eddy’ currents in the 
bottom of the pot or pan and ultimately results in heat. The heat is transferred directly to the  food being 
cooked.  

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bertazzoni PM36 1 IG X?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"