Kaiser KCG 4380 Turbo - Инструкция по эксплуатации - Страница 30

Варочная панель Kaiser KCG 4380 Turbo - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 48
Загружаем инструкцию
background image

 

30 

 

EN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For models with a thermoelectric safety system

the burner is ignited as in the various cases 

described above; keeping the knob fully pressed on 

the position

 

big flame for approximately 3-5 seconds

 

to activate the control system. 

 

 

After releasing the knob, make sure the burner is 

actually lit. 

 

 

It is recommend the use of pots and pans with a 

diameter matching that of the burner, thus 

preventing the flame from escaping from the bottom 

part and surrounding the pot.  The flame  must not 

touch the sides of the pan. 

 

Do not use small pots and pans on large burners. 

 

 

 

Burner 

Minimum pan 

diameter, mm 

Maximum pan 

diameter, mm 

Triple flame 

burner 

 

220 

 

260 

Large burner 

180 

220 

Normal burner 

120 

200 

Small burner 

100 

160 

 

Always centre the pan  over the burner, not to one 

side. Otherwise it could tip over. 

Do not use damaged pans, which do not sit evenly 

on the hob. Pans may tip over. Only use pans with a 

flat base. 

 

Do not place large pans  on the burners near the 

control knobs. These may be damaged by the very 

high temperatures. 

 

 

Do not leave any empty pots or pans on the fire 

 

When cooking is finished, it is also a good norm to 

close the main gas pipe tap and/or cylinder. 

 

 

 

 

 

 

IMPORTANT!!! 

Fire danger 

The overheated fats or oils are flammable. 

Watch  the  cooking processes with  fats  or 

oils  carefully.  Never use water to put the 

fire out if oil or fats do catch fire. Put the fire 

out by covering the pan with a lid and 

switching off the hob. 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Kaiser KCG 4380 Turbo?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"