Candy CI642CBB - Инструкция по эксплуатации - Страница 211

Варочная панель Candy CI642CBB - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 220
Загружаем инструкцию
background image

211 

Recomandări pentru gătit

 

Aveți grijă atunci când prăjiți, deoarece uleiul și grăsimile se încălzesc foarte repede, mai

 

ales 

dacă  utilizați  funcția  Boost.  La  temperaturi  extrem  de  ridicate,  uleiul  și  grăsimile 

se

 

pot

 

aprinde spontan, iar acest lucru prezintă un risc grav de incendiu.

 

Sfaturi pentru gătit

 

 

Când mâncarea începe să fiarbă, reduceți puterea setată.

 

 

Folosind un capac, reduceți durata de gătire și economisiți energia prin 

menținerea

 

căldurii.

 

 

Minimizați cantitatea de lichid sau grăsime pentru a reduce timpii de gătit.

 

 

Începeți  procesul  de  gătire  la  o  valoare  înaltă  și  reduceți  reglajul  când  alimentele 

s

-

au

 

încălzit în interior.

 

Fierberea la foc mic, gătirea orezului

 

 

Fierberea  la  foc  mic  se  produce  sub  punctul  de  fierbere,  la  aproximativ  85  °C, 

atunci

 

când  bulele  de  aer  se  ridică  doar  ocazional  la  suprafața  lichidului  de  gătit. 

Acesta  este  secretul  supelor  delicioase  și  al  tocanelor  fragede,  deoarece  aromele 

se

 

dezvoltă fără ca mâncarea să fie excesiv de gătită.

 

De asemenea, sosurile pe bază 

de ou și îngroșate cu făină ar trebui să fie gătite sub punctul de fierbere.

 

 

Anumite  tehnici  de  gătit,  inclusiv  gătitul  orezului  prin  metoda  de  absorbție, 

pot

 

necesita  setarea  unei  temperaturi  mai  mari  decât  cea  mai  scăzută  temperatură, 

pentru a vă asigura că mâncarea este gătită corect în intervalul de timp recomandat.

 

Prăjirea fripturii

 

Pentru a găti fripturi aromate și suculente:

 

1.

 

Țineți carnea la temperatura camerei timp de aproximativ 20 minute înainte 

de

 

preparare.

 

2.

 

Încălziți o tigaie cu bază grea.

 

3.

 

Ungeți ambele părți ale fripturii cu ulei. Întindeți o cantitate mică de ulei în tava fierbinte 

și apoi așezați carnea pe tava fierbinte.

 

4.

 

Întoarceți friptura o singură dată în timpul gătitului.  Timpul  exact de  gătit  va  depinde 

de

 

cât  de  groasă  este  bucata  de  friptură  și  de  cât  de  gătită  o  doriți.  Timpii  pot  varia 

de

 

la

 

aproximativ  2  la  8  minute  pe  fiecare  parte.  Presați  friptura  pentru  a  verifica 

cât

 

de

 

mult este gătită 

cu cât se simte mai fermă cu atât va fi mai „bine făcută”.

 

5.

 

Lăsați friptura pe o farfurie caldă timp de câteva minute pentru a

-

i permite să se înmoaie 

și să devină fragedă înainte de servire.

 

Pentru prăjire la foc iute cu amestecare continuă

 

1.

 

Alegeți un wok cu baza plată sau o tigaie mare, compatibile cu plita ceramică.

 

2.

 

Pregătiți toate ingredientele și echipamentele. Prăjirea la foc iute cu amestecare continuă 

trebuie  să  se  realizeze  repede.  Dacă  gătiți  cantități  mari,  împărțiți  alimentele 

în

 

mai

 

multe porții mai mici.

 

3.

 

Preîncălziți tava pentru scurt timp și adăugați două linguri de ulei.

 

4.

 

Gătiți prima dată carnea, apoi lăsați

-

o deoparte și păstrați

-

o caldă.

 

 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Candy CI642CBB?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"