Candy CI642CBB - Инструкция по эксплуатации - Страница 18

Варочная панель Candy CI642CBB - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 220
Загружаем инструкцию
background image

Cooking Guidelines                                                  

 

Ta

ke care when frying as the oil and fat heat up very quickly, particularly if you’re 

using Boost. At extremely high temperatures oil and fat will ignite spontaneously 
and this presents a serious fire risk. 

 

Cooking Tips 

When food comes to the boil, reduce the power setting. 

Using a lid will reduce cooking times and save energy by retaining the heat. 

Minimise the amount of liquid or fat to reduce cooking times. 

Start cooking on a high setting and reduce the setting when the food has heated 
through. 

Simmering, cooking rice 

Simmering occurs below boiling point, at around 85

˚

C, when bubbles are just rising 

occasionally to the surface of the cooking liquid. It is the key to delicious soups and 
tender stews because the flavours develop without overcooking the food. You 
should also cook egg-based and flourthickened sauces below boiling point. 

Some tasks, including cooking rice by the absorption method, may require a setting 
higher than the lowest setting to ensure the food is cooked properly in the time 
recommended. 

Searing steak

 

To cook juicy flavoursome steaks: 
1. Stand the meat at room temperature for about 20 minutes before cooking. 
2. Heat up a heavy-based frying pan. 
3. Brush both sides of the steak with oil. Drizzle a small amount of oil into the hot pan 

and then lower the meat onto the hot pan. 

4. Turn the steak only once during cooking. The exact cooking time will depend on the 

thickness of the steak and how cooked you want it. Times may vary from about 2 – 8 
minutes per side. Press the steak to gauge how cooked it is – the firmer it feels the 
more ‘well done’ it will be. 

5. Leave the steak to rest on a warm plate for a few minutes to allow it to relax and 

become tender before serving.

 

For stir-frying 

1. Choose a ceramic compatible flat-based wok or a large frying pan. 
2. Have all the ingredients and equipment ready. Stir-frying should be quick. If cooking 

large quantities, cook the food in several smaller batches. 

3. Preheat the pan briefly and add two tablespoons of oil. 
4. Cook any meat first, put it aside and keep warm. 

18

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Candy CI642CBB?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"