Вафельницы Beon BN-2500 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

7 INSTRUCTION MANUAL
WAFFLES WITH CREAM
Ingredients:
For the dough:
Egg 3 pcs
Sugar 1 cup
Vanilla sugar 1 package
Lemon zest (grated)
Butter 90 g
Wheat flour 1.5 cups
For the cream:
Egg 4 pcs
Sugar 1.5 cups
Butter 180 g
Wheat flour 2 tablespoons
Milk 500 ml
Cocoa powder 2 tablespoons
CLEANING AND MAINTENANCE
Let the appliance to cool completely before cleaning.
Wipe work surfaces with a damp cloth and wipe dry. Do not use abrasive cleaners or hard
sponges.
CAUTION!
The supplier reserves the right to change the appearance and configuration of the device without notifying the buyer.
The device's service life is 3 years
CAUTION!
In order to protect the environment, after the end of the service life of the device and batteries (if
included in the kit), do not throw them away together with ordinary household waste, transfer the device
and batteries to specialized points for further disposal.
Waste generated during the disposal of products is subject to mandatory collection and subsequent disposal in
accordance with the established procedure. For more information about recycling this product, contact your local
municipality, the household waste disposal service, or the store where you purchased this product.
This product meets all the required European and Russian safety and hygiene standards.
DELIVERY SET
Waffle iron
– 1 pcs
I
nstruction
– 1 pcs
TECHNICAL CHARACTERISTICS
BN-2500
Power:
1200 W
Power supply:
220-240 V ~ 50 Hz
Cream preparation:
Beat eggs with sugar, cocoa powder and flour. Heat the milk in a
saucepan to 40°C. Pour the whipped mixture into the milk in a
thin stream, stirring. Boil the cream without bringing it to a boil,
stirring constantly. As soon as the first bubbles appear, remove
from the heat. When the cream cools, add the softened butter,
beat and put in the refrigerator for 20 minutes.
Dough preparation:
Beat the eggs with the sugar, vanilla and zest, then add the
melted butter, flour and mix. Bake waffles and roll them into a
tube using a cone.
Fill the finished tubes with cream.
Содержание
- 2 РУКОВОДСТВО ПО ЭКСПЛУАТАЦИИ; МЕРЫ ПРЕДОСТОРОЖНОСТИ; Запрещается погружать электроприбор в воду и другие жидкости.; ВНИМАНИЕ; Данное руководство по эксплуатации не может предусмотреть все
- 3 ПОДГОТОВКА К РАБОТЕ; Сливочное масло 200 г
- 4 ВАФЛИ С КРЕМОМ; КОМПЛЕКТ ПОСТАВКИ; Вафельница; Инструкция; – 1 шт; ТЕХНИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ; Приготовление крема:
- 8 ДЛЯ ЗАМЕТОК
- 10 ГАРАНТИЙНЫЕ УСЛОВИЯ
- 11 ЗАПОЛНЯЕТСЯ ПЕЧАТНЫМИ БУКВАМИ
- 12 МЕСТО НАХОЖДЕНИЯ И ПОЧТОВЫЙ АДРЕС:
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













