Вафельницы Beon BN-2500 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

6 INSTRUCTION MANUAL
DEVICE DESCRIPTION
1. Handle
2. Network indicator
3. Light indicator of heating
4. Case
5. Working surface
PREPARING FOR WORK
Remove the appliance from the packaging and remove all packaging material (if available). Check
the equipment and make sure that there is no mechanical damage. Wipe the case and work surface
first with a damp cloth and then with a dry cloth. The appliance is ready for use.
OPERATION OF THE DEVICE
Place the appliance on a flat, stable surface and, after checking that the mains parameters
correspond to the data indicated on the appliance, connect the plug of the power cord to the
mains. The network indicator lights up. Let the appliance warm up.
When the heating indicator lights up, the appliance is ready to operate. Open the appliance and
oil the work surface using a cooking brush.
Place a small amount of dough in the center of the bottom of the appliance. After about 3
minutes (the time is approximate and depends on the recipe and the amount of dough in the
device), the wafers will be ready. During operation, the heating indicator will periodically turn
on and off, maintaining the desired temperature.
ATTENTION!
Do not press the handle, otherwise the baked product may lose its shape.
After the cooking time has elapsed, open the appliance and use a wooden or special heat-
resistant plastic spatula to separate the 2-side fried wafer from the work surface.
ATTENTION!
To avoid damage to the work surface, do not use sharp or metal objects when
removing wafers from the appliance.
Disconnect the appliance from the mains after use and allow it to cool down before cleaning it.
RECIPES
Ingredients:
Butter 200 g
Flour 1 cup
Egg 4 pcs
Sugar 1 cup
Powdered sugar 1/3 cup
Vanillin 1 tsp
Preparation:
Beat the sugar with the eggs. Add the vanilla and powdered
sugar. Melt the butter and cool. Beat all the ingredients until
smooth and add the sifted flour. Grease the work surface of the
waffle iron with a cooking brush. After the surface is heated, lay
out part of the dough and distribute it over the surface.
When serving, you can sprinkle with powdered sugar.
Содержание
- 2 РУКОВОДСТВО ПО ЭКСПЛУАТАЦИИ; МЕРЫ ПРЕДОСТОРОЖНОСТИ; Запрещается погружать электроприбор в воду и другие жидкости.; ВНИМАНИЕ; Данное руководство по эксплуатации не может предусмотреть все
- 3 ПОДГОТОВКА К РАБОТЕ; Сливочное масло 200 г
- 4 ВАФЛИ С КРЕМОМ; КОМПЛЕКТ ПОСТАВКИ; Вафельница; Инструкция; – 1 шт; ТЕХНИЧЕСКИЕ ХАРАКТЕРИСТИКИ; Приготовление крема:
- 8 ДЛЯ ЗАМЕТОК
- 10 ГАРАНТИЙНЫЕ УСЛОВИЯ
- 11 ЗАПОЛНЯЕТСЯ ПЕЧАТНЫМИ БУКВАМИ
- 12 МЕСТО НАХОЖДЕНИЯ И ПОЧТОВЫЙ АДРЕС:
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)













