Marta MT-1947 Red Ruby - Инструкция по эксплуатации - Страница 12

Сушилки для овощей и фруктов Marta MT-1947 Red Ruby - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 19
Загружаем инструкцию
background image

12 

 

Banana 

Peel it and slice to round pieces

3-4 mm 

thickness

 

Crispy 

8-38 

Grapes 

No need to cut it 

Soft 

8-38 

Cherry 

It is not necessary to take out the pit

you can 

take it out when cherry is half-dried

 

Hard 

8-26 

Pear 

Peel it and slice 

Soft 

8-30 

Fig 

Slice it 

Hard 

6-26 

Cranberry 

No need to cut 

Soft 

6-26 

Peach 

Cut into 2pieces and take out the pit when the 
fruit is half-dried 

Soft 

10-34 

Date-fruit 

Take out the pit and slice 

Hard 

6-26 

Apple 

Peel it. Take out the heart

slice it into round 

pieces or segments 

Soft 

4-15 

NOTICE: Time and ways of preliminary processing, which are described in the table only fact-finding. Personal preferences of customers can differ of the described in the table. 

 
TABLE OF PREPARING VEGETABLES  FOR DRYING 

Name 

Preparing 

Condition after drying 

Duration of drying 

Artichoke 

Cut it to stripes

3-4mm thickness

 

Fragile 
 

5-13 

Egg-plant 

Peel it and slice it into pieces

6-12mm thickness

 

Fragile 

 

6-18 

Broccoli 

Peel it and cut it

Steam it for about 3-5min

 

Fragile 
 

6-20 

Mushroom 

Slice it or dry it whole

small mushrooms

 

Hard 

 

6-14 

Green beans 

Cut it and boil till become transparent 

Fragile 
 

8-26 

Vegetable 
marrows 

Slice it into pieces

6 mm thickness

 

Fragile 
 

6-18 

Cabbage 

Peel it and cut into stripes

3mm thickness

Take out the heart 

Hard 

 

6-14 

Brussels sprouts  Cut the stems into 2 pieces 

Crispy 
 

8-30 

Cauliflower 

Boil till it becomes soft 

Hard  

6-16 

Potato 

Slice it . boil for about 8-10min 

Crispy  

8-30 

Onion 

Slice it into thin round pieces 

Crispy  

8-14 

Carrot  

Boil till becomes soft .Shred it or slice into round pieces . 

Crispy 

8-14 

Cucumber  

Peel it and slice into round pieces(12mm thickness) 

Hard  

6-18 

Sweet pepper 

Cut it to stripes or to round pieces(6mm thickness).Take out the 

heart 

Crispy 

4-14 

Piquant pepper 

No need to cut it 

Hard 

8-14 

Parsley  

Put the leafs into sections 

Crispy 

2-10 

Tomato  

Peel it. Cut it into pieces or into round pieces. 

Hard 

8-24 

Rhubarb  

Peel it and slice it into pieces(3mm thickness) 

Loss of humidity in a 

8-38 

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Marta MT-1947 Red Ruby?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"