Zelmer 476 - Инструкция по эксплуатации - Страница 88

Соковыжималки Zelmer 476 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 92
Загружаем инструкцию
background image

88

Some elements can change their colour after long-term 

usage. It is not a defect

Colour from carrot can be removed by cleaning the surface 

with a cloth immersed in edible oil

Dry carefully all parts after cleaning

.

.

.

Pay a special attention to transparent plastic parts. They are the most 

sensitive for hits and falls. They can be easily damaged then.

Assemble the juice extractor according to instruction 

mentioned above (see 

Preparing for operation”

).

Roll the

 

supplying cord inside the base of juice extractor 

motor

.

The juice extractor does not work:

Bring the juice extractor to service agent.

The juice extractor extracts little juice or vibrates

Use the 

TURBO

 function. If the problem still exists, switch the appliance off; clean 

the filter from accumulated pulp.

   Additionally, empty the pulp collector if it is full

In case of mechanical filter damage, implicitly replace it with a new one.

 

:

 

.

 

Fruit and vegetable juices preparation

Fruit and vegetables for juice extraction, should be fresh and washed 

carefully

Vegetables should be cleaned from sand and soil with running water and peeled. 

Publications concerning juice preparation, recommend to deep the vegetables into 

water with salt and citric acid for 5 minutes. Such prepared vegetables do not get 

darker during processing and their juice has natural colo

Berry fruits should be washed directly before using, so that they do not loose their 

freshness

The selection of fruit and vegetables depends on the season of the year, taste likes 

or health recommendations. The way of preparation influences the nutritive value

Juices should be made of juicy kinds of fruits and vegetables, which should be ripe 

and fresh, to get the juice of the perfect flavour and fragrance

The following vegetables are good for juice preparation: tomatoes, carrots, celeries, 

beetroots, parsleys, onions, cabbages, cucumbers, black turnip, rhubarb, etc. You 

can also prepare juice of lettuce, spinach, leek and other vegetables as part of diet

The following vegetables can be added to juices chopped: radish, chives, green 

parsley, dill, cress

Fruit juice can be made of almost all kinds of fruit

Apples, peaches, apricots and plums should be blanched with boiling water on the 

strainer

Remove the stones from the fruit, which have it, to prevent damages of the juice 

extractor

ur.

.

.

.

.

.

.

.

.

What to do when

 ...

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Zelmer 476?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"