Zelmer 476 - Инструкция по эксплуатации - Страница 68

Соковыжималки Zelmer 476 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 92
Загружаем инструкцию
background image

Cu timpul elementele de plastic se vor decolora. Este un 

proces normal.

Decoloră rile produse de morcovi pot fii

 înş ă turate cu o cârpă  

îmbibată  în ulei alimentar.

După  spă lare toate pă rţ ile trebuie să  se usuce .

Fiţ i atent în special cu pă rţ ile de plastic transparente. Sunt sensibile la 

lovituri ş i că deri. Atunci se pot strica foarte uş or.

Montaţ i storcă torul de fructe aş a cum a fost descris mai 

înainte (vezi punctul 

„Pregă tirea storcă torului de fructe 

pentru întrebuinţ are”

).

Puneţ i cablul în compartimentul de stocare cablu care se află  

la baza sistemului de propulsie a storcă torului de fructe.

Ce să  faci dacă

 ...

Storcă torul de fructe nu mai funcţ ionează :

 Duceţ i storcă torul de fructe la service.

Storcă torul de fructe stoarce slab sucul, vibrează  ş i se miş că :

 Folosiţ i funcţ ia 

TURBO

. Dacă  problema persistă  deconectează  aparatul, cură ţ ă  

resturile care se află  pe filrul sitei. Dacă  recipintul pentru resturi este plin, goleş te-l.

 În cazul unei defeţ iuni mecenice a sitei, neapă rat schimbaţ i sita defectă  cu una nouă .

Cum să  faceţ i suc din legume ş i fructe

Fructele ş i legumele destinate stoarcerii trebuie să  fie proaspete ş i foarte bine 

spă late. Pregă tirea legumelor constă  în cură ţ area de nisip ş i pă mânt sub un jet de 

apă  ş i decojirea. Publicaţ iile despre producerea sucurilor recomandă  înmuierea 

legumelor timp de 5 minute în apă  cu adaos de sare ş i acid citric. Legumele pregă tite 

în acest fel nu îş i schimbă  culoarea în timpul procesului   de   stoarcere   ş i   sucul   are 

o culoare naturală .

Fructele cum ar fi afinele, murele trebuie spă late la scurt timp înainte de folosire 

deoarece îş i pierd repede prospeţ imea.

Alegerea fructelor ş i legumelor depinde de anotimp, de gusturi, de recomandă ri. 

Valorile nutritive ale sucurilor din fructe ş i legume sunt influenţ ate de felul în care 

sunt pregă tite.

Sucurile trebuie pregă tite din legume ş i fructe suculente, coapte, prospete, 

deoarece în acest fel veţ i obţ ine din ele sucuri cu un gust bun ş i aromat.

Pentru producerea de sucuri urmă toarele legume sunt corespunză toare: roş ii, 

morcovi, ţ eline, sfecle, pă trunjel, ceapă , varză , ridichii negre, rabarbar etc.

În scopuri dietetice puteţ i pregă tii sucuri din salată , spanac, praz ş i alte legume.

Legume cum ar fi ridichiile, ceapă  de iarnă , pă trunjel, mă rar se adaugă  în sucuri 

tă iate mă runt.

Sucurile de fructe le puteţ i obţ ine aproape din orice fel de fructe.

După  ce spă laţ i merele, piersicile, caisele ş i prunele puneţ i-le în strecură toare ş i 

opă riţ i-le.

Trebuie să  îndepă rtaţ i sâmburii din fructele care îi conţ in deoarece pot defecta 

storcă torul de fructe.

68

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Zelmer 476?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"