Vitesse VS-511 - Инструкция по эксплуатации - Страница 4

Скороварки Vitesse VS-511 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 14
Загружаем инструкцию
background image

Before First Use

1.   Remove all packing materials and literature.
2.   Wash  all  removable  parts  in  warm  soapy  water.  Rinse  and  dry  all  parts 

thoroughly.  Wipe  the  outer  housing  with  a  clean  damp  cloth.  NEVER 
immerse the housing in water or any other liquid. NEVER clean any parts in 
a dishwasher.

3.   Make  sure  the  gasket  is  seated  properly  inside  the  lid.  To  ensure  the 

correct fitting, fill the removable cooking pot with two-thirds water (Note: 
use the 3 cup mark on the inside of the cooking pot); and run the unit for 15 
minutes using DIY Function.

4.   Release the pressure by turning the pressure regulator knob to EXHAUST. 

The floating valve will drop.

5.   Let the appliance cool to room temperature and then empty and clean.

How to Operate Using Pressure Setting

Before using the pressure cooker each time, check to be sure that the gasket 

and the pressure regulator valve are clean and positioned properly.

1.   The unit comes with a detachable cord. Plug the cord into the unit first, then 

into a wall outlet.

 

The unit will beep and the display will show “0.00”

2.   Open the lid, holding the handle and turning it in anti-clockwise direction 

(to  the  right)  until  the  lid  will  not  move  any  further,  then  remove  the  lid 
vertically.

3.   Remove the cooking pot and place food into the pot according to the recipe 

or cooking chart.

4.   Position  the  pot  into  the  appliance  and  place  the  lid  onto  the  Pressure 

Cooker and turn it clockwise (to the left) until the lid is locked.

5.   Turn the pressure regulator knob on the top of the lid to AIRTIGHT.
6.   Set the cooking function based upon the recipe or desired food setting.
7.   Press the “Start” button to begin cooking.
8.   When cooking is finished, the unit will beep 3 times. Let the pressure drop 

on its own (called natural release) or turn the regulator knob to EXHAUST 
(called quick release) until the pressure is reduced.

CAUTION:

 When turning the knob to release pressure, hot steam/liquid will 

be ejected.

NOTE:

 Press the “Warm/Cancel” button when cooking time is complete, or to 

cancel and reset. Otherwise, the pressure cooker will automatically switch to 
warm. Unless “Warm/Cancel” button is pressed and indicator light goes off, 
the unit will keep food warm.

WARNING:

 Do not hold the pressure regulator knob. Hot steam/liquid will be 

ejected. Keep hands and face away from steam vents, use pot holders when 
removing the inner pot or touching any hot items, and never force the lid open. 
The lid will only open once the pressure is released. Remove the lid by lifting it 
away from you to avoid being burned by the steam.

Warm Function

This function reheats or keeps cooked food warm.
1.   Follow instructions for Pressure Cooking (Steps 1-2only).
2.   Place cooked food in removable cooking pot.
3.   Place lid on pressure cooker.
4.   Turn the pressure regulator knob to AIRTIGHT.
5.   The “Warm/Cancel” indicator light will be lit and the display will read “0.00”. 

Press  “Start.”  You  can  cancel  this  function  at  any  time  by  pressing  the 
“Warm/Cancel” button.

Beef (Hard Meat) Function

Use this setting for pieces of beef. It is preprogrammed for High
Pressure, 6 minutes. This function is adjustable for different types and sizes of 
beef up to 35 minutes.
1.   Follow instructions for Pressure Cooking.
2.   Lock the lid in place and turn the regulator knob to AIRTIGHT.
3.   Press  the  “Beef”  button.  The  display  will  show  “0.06”  for  6  minutes  of 

cooking time. This is the default setting. (You can adjust the default setting 
by pressing the “Beef” button again until the desired time is reached up to 
35minutes).

4.   Press “Start” button to begin. The unit will begin to heat and come up to 

pressure. When the pressure level is reached, the timer will begin to count 
down.

5.   When the cooking is finished, the unit will beep 3 times and the display will 

turn off. This indicates the desired cooking process is complete.

6.   Let the pressure drop on its own (natural release) or turn the pressure knob 

to  EXHAUST  (called  quick  release)  until  the  pressure  is  totally  reduced 
down.

Caution:

 Hot steam or liquid will be ejected if quick release is used.

NOTE:

 Press the “Warm/Cancel” button when cooking time is complete, or to 

cancel and reset. Otherwise, the pressure cooker will automatically switch to 
warm. Unless “Warm/Cancel” button is pressed and indicator light goes off, 
the unit will keep food warm.

P/5

P/6

www.vitesse.ru

Полезные видео

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Vitesse VS-511?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"