Подогреватели Electrolux EED14700OZ - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

38
SLOVENŠČINA
Simbol
ºC
Funkcija
30ºC
Odtaljevanje
40ºC
Vzhajanje testa
Segrevanje skodelic / kozarcev
60ºC
Segrevanje krožnikov
Ohranjanje toplote gotovih jedi
80ºC
Pogrevanje živil
Nizkotemperaturno pečenje
(Na voljo samo pri modelu EED 29800)
TRAJANJE SEGREVANJA
Na trajanje segrevanja vplivajo
številni dejavniki:
material in debelina posode;
količina posode v predalu;
razpored posode v predalu;
nastavljena temperatura.
Zato navajanje točnih časov
segrevanj ni mogoče.
Med samo uporabo se boste hitro
naučili in spoznali najboljše nastavitve
za vašo posodo.
V nadaljevanju vam podajamo
okvirne vrednosti za trajanje
segrevanja na nastavitvi
in za
enakomerno segrevanje krožnikov:
Količina
Čas (min)
Količina za6 oseb
30 – 35
Količina za 12 oseb
40
–
45
NASVET ZA UPORABO
FUNKCIJ OHRANJANJE
TOPLOTE IN POGREVANJE
ŽIVIL:
Najprej 15 minut segrevajte prazen
predal, da se notranjost ustrezno
segreje.
NIZKOTEMPERATURNO
PEČENJE
(na voljo samo pri
modelu EED 29800)
Nizkotemperaturno pečenje
zagotavlja nežno, dolgotrajno peko
mesa pri nizki temperature.
Trajanje pečenja je odvisno od
velikosti pečenke. Uporabite pekač iz
stekla, porcelana ali keramike.
Priprava:
Najprej 10 minut segrevajte predal
in pekač pri temperature 80°C.
V ponvi na vroči maščobi z vseh
strani opecite kos mesa, nato pa ga
položite v vroč pekač in postavite v
predal. Pustite prej nastavljeno
temperaturo 80° C.
Содержание
- 3 СОДЕРЖАНИЕ; ПОДДЕРЖКА ПОТРЕБИТЕЛЕЙ И СЕРВИСНОЕ
- 4 СВЕДЕНИЯ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 5 Общие правила техники безопасности
- 8 ОПИСАНИЕ УСТРОЙСТВА; ОСНОВНЫЕ ЧАСТИ
- 9 ЭКСПЛУАТАЦИЯ
- 12 ДОПУСКАЕМАЯ НАГРУЗКА
- 13 УXOД ЗA УCTPOЙCTBOM И OБCЛУЖИBAHИE; ПЕРЕДНЯЯ СТОРОНА
- 14 ПЕРЕД УСТАНОВКОЙ
- 15 УСТАНОВКА
- 16 ЗАЩИТА ОКРУЖАЮЩЕЙ СРЕДЫ
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)