Bertazzoni PRO60 4 MFE S ART - Инструкция по эксплуатации - Страница 25

Плита Bertazzoni PRO60 4 MFE S ART - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 44
Загружаем инструкцию
background image

25 

 

baking.  The  '  Fan  Assisted'    function  gives  more  browning  so  is  more  suitable  for 

roasting meats and vegetables or frozen potato products.  

 

Example: To cook a turkey:  

When cooking a turkey, the grill pan can be used as a roasting tin Line  the pan with 

a double layer of extra wide foil, allowing enough foil to wrap the turkey loosely. It is 

important to allow enough space around the sides and top of the oven for the hot air 

to circulate. Make sure that the foil is not touching the sides or top of the oven. In a 

60cm oven a turkey of 9 to 11 kg can be cooked. In a 40cm oven a turkey of 6 – 9 

kg can be cooked. 

 

The oven light operates on selection of any oven function  

 

The oven and grill functions are both contained within the one oven compartment and can be used in 

conventional mode or with the fan for fan assisted mode. The functions are as follow : 

 

 

 

Symbol 

Function 

Ovens found in 

Elements 
used 

What to use it for 

 

 

 

 

 

Fast preheat 

 

 
Defrost 

 

60cm and 90cm 

 

 
60cm and 90cm 

 

Top plus fan 

 

 
None 

It is recommended that the oven is always pre-heated before 

use, whatever the cooking temperature. Fast preheat is not 

suitable for cooking - once the oven has reached temperature, 

switch to one of the oven functions below.  
Place small frozen items on an oven tray at the lowest shelf 

position, and set the temperature selector knob to O°C. Never 

use heat to defrost as this can pose a health risk. Larger items 

such as joints, or a whole chicken or turkey, should be 

defrosted in the refrigerator.  

 

Conventional 

oven 

All ovens 

Top and 

bottom 

Ideal for roasting and for baking items such as bread or rich fruit 

cakes on a single shelf.  

 

Lower 

element 

All ovens

 

bottom

 

Use at low temperatures for slow-cooking casseroles, custard  

or for warming plates. Use at high temperatures for cooking 

sweet and savoury pastry tarts.  

 

Upper 

element

 

All ovens

 

Top 

 

Use for browning and reheating dishes such as lasagne, 

moussaka and cauliflower cheese.  

 

 

 

 

 

Conventional 

grill 

 
Rotisserie 

 

All ovens 

 

 
30cm and 40cm 

 

Grill 

 

 
Grill 

Ideal for crumpets, muffins and Welsh rarebit. Use when grilling 

for less than 15mins. For foods needing a longer time use fan 

assisted grilling. 
The rotisserie motor rotates food under the grill for succulent  

results. Suitable for poultry, game birds and rolled and tied 

joints of pork or lamb.  

 

 

Fan assisted 

grill 

60cm and 90cm  Grill plus 

fan 

The fan circulates hot air around the food helping to cook it all 

the way through. Ideal for cooking meat such as sausages and 

chicken portions. Cooking high water content foods such as 

bacon and chops with this function helps to reduce 

condensation. (Recommended: Door closed 200°C, 2nd from 

top shelf, turn the food over halfway through.  

 

Fan assisted 

oven 

60cm and 90cm  Top and 

bottom plus 

fan 

The fan circulates the hot air around the oven for uniform 

cooking of larger quantities of food. Use for roasting vegetables, 

meat and poultry, or baked fish. This function is the best one for 

cooking frozen potato products and breaded/battered chicken or 

fish.  

 

True fan oven  60cm and 90cm  Circular fan 

element 

only 

This function is suitable for most recipes and is an efficient way 

to cook. The temperature is kept uniform throughout the oven 

and is particularly suitable for baking on several shelves or for 

batch cooking. 

 

Pizza 

60cm and 90cm  Bottom plus 

others 

Use for cooking pizza, pastry or flat breads to get a  

perfectly cooked base.  

 

 

 
Using the grill  

The grill pan consists of a wire trivet and enamel tray. Place food  on the  wire trivet. 

A lower shelf position can be used to slow cooking down, or the temperature can be 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Bertazzoni PRO60 4 MFE S ART?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"