Плита Zanussi ZCE 560 NW1 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

31
Elektri
č
ni roštilj
UPOZORENJE: Pristupaèni delovi
mogu jako da se zagreju pri upotrebi grila.
Decu treba držati na odstojanju. Sva peèenja
na grilu moraju da se obavljaju sa zatvorenim
vratima peænice
.
U toku upotrebe ureðaj se
jako zagreva.
Plitka posuda za peèenje na grilu se
jako zagreva za vreme upotrebe, koristite
uvek rukavice za peænicu kod vaðenja ili
stavljanja plitke posude za peèenje na vruæi
gril.
Pažnja: Koristite funkciju grila pri
maks. 210°C.
Peèenje na grilu
Toplota u peænici dolazi odozgo. Pogodno je za
peèenje mesa na grilu (mesnata slanina,
svinjska slanina …) da ostane mekano, za tost ili
da se zapeèe veæ pripremljena hrana.
Peèeno meso
•
Pripremite meso koje treba peæi, malo ga
premažite uljem sa obe strane.
•
Stavite ga na gril.
•
Postavite funkcijsko dugme peænice u
položaj
.
•
Vodilica 3 je za tanke komade mesa
(svinje
ć
a slanina, kobasice, sitna riba…)
•
Vodilica 2 je za debele komade mesa
(june
ć
a slanina, ve
ć
a riba...).
•
Kad je prva strana pe
č
ena, okrenite meso
bez probijanja kako se ne bi izgubili sokovi.
•
Pecite drugu stranu.
•
Posolite pri kraju pe
č
enja.
1
2
3
Vreme pripreme je odre
đ
eno debljinom komada
koji se peku, a ne njihovom težinom.
Prženje
•
Stavite kontrolu na položaj .
•
Smestite jelo na rešetku i stavite u
vodilicu 2 ili 3.
•
Ostavite jelo ispod isijavanja roštilja
nekoliko minuta.
1
2
3
Содержание
- 2 Оглавлениеѝ; Правилаѝиспользованияѝруководстваѝпоѝэксплуатацииѝ
- 3 ПредостережениЯ
- 6 Эксплуатацияѝприбора
- 7 Органыѝуправления
- 8 нужен
- 9 Электрическийѝгрильѝ
- 10 Вертелѝ
- 12 Электрическиеѝконфоркиѝ
- 13 Советыѝиѝрекомендации
- 16 ЧИСТКАѝИѝУХОД; Камераѝдуховогоѝшкафаѝ
- 19 ВОЗМОЖНЫЕѝНЕИСПРАВНОСТИ
- 20 УСЛОВИЯѝГАРАНТИИ; ПОСЛЕПРОДАЖНОЕѝОБСЛУЖИВАНИЕ; ѝсертифицированныхѝ












