Плита Hansa FCGW52053 - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.
Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.
"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.

52
Печене
l
Можете да използвате и други съдове, които трябва да се поставят върху рафта за сушене;
за предпочитане е да използвате черни тави, тъй като са по - добър проводник на топлина и
скъсяват времето за приготвяне.
фиг. 6j
l
Преди да извадите сладкиша от фурната, проверете дали е опечен с помоща на клечка (ако
сладкиша е готов, клечката трябва да е чиста и суха след като я извадите от сладкиша).
l
След като спрете фурната, трябва да оставите сладкиша вътре за 5 минути.
l
Параметрите на печене са показани в таблица 1 те са приблизителни и могат да се поправят
като се осланяте на собствения опит и желания.
l
Ако информацията от рецептата е различна от стойностите посочени в инструкциите за употреба,
спазвайте тези от инструкциите за употреба.
ТАБЛИЦА 1: Сладки
Вид приготвяне Температура [°c] Температура [°c]
Време за пригот
-
вяне
[Минути]
Долно ниво
Сладки с кори
170
160
60-70
2
Пандишпан
170
150-160
20-40
2-3
Блат за торта
170
150-160
20-30
2-3
Хляб
180
170
30-50
3
Втасало тесто
180
180
40-50
3
Сладки (с хрупка
-
ва основа)
220
200
25-40
3
Сладкарски про
-
дукти
230-250
200-220
15-20
3
ПРИГОТВЯНЕ ВЪВ ФУРНАТА – ПРАКТИЧНИ СЪВЕТИ
Вид приготвяне
Позиция на
копчето
[
голям пламък
]
Първоначално
загряване
1)
Позиция на
копчето
[
малък пламък
]
Печене
Долно ниво
Време за пригот
-
вяне
[Минути]
Плодова торта
2
60 - 70
Пясъчна торта
2 - 3
20 - 40
Пандишпан
2 - 3
20 - 30
Курабийки
3
30 - 50
Дрождена торта
3
40 - 50
Полусухото тесто
3
40 - 60
Кратка
сладкарски
изделия
3
25 - 40
Френски
сладкиши
3
15 - 20
Газ горелка на
Газова горелка с терморегулатор
1)
около 5 минути
Забележка: Посочените в таблицата параметри са ориентировъчни и могат да бъдат коригирани в зависимост от
собствения опит и кулинарните предпочитания на потребителя.
Содержание
- 8 ИЗЪЯТИЕ ИЗ ЭКСПЛУАТАЦИИ
- 9 УКАЗАНИЯ ПО ТЕХНИКЕ БЕЗОПАСНОСТИ
- 10 Перед открытием крышки плиты, рекомендуется очи
- 11 ОПИСАНИЕ УСТРОЙСТВА
- 12 МОНТАЖ; Установка плиты
- 15 ЭКСПЛУАТАЦИЯ
- 16 Выбор пламени конфорки; Функции духовки и ее эксплуатация.
- 17 ПРИГОТОВЛЕНИЕ ПИЩИ В ДУХОВКЕ - ПРАКТИЧЕСКИЕ СОВЕТЫ; Использование вертела*
- 19 Выпечка; Мясо
- 22 ОБСЛУЖИВАНИЕ И УХОД
- 23 Снятие дверцы
- 24 ПОВЕДЕНИЕ В АВАРИЙНЫХ СИТУАЦИЯХ; ПРОБЛЕМА
- 25 ТЕХНИЧЕСКИЕ ДАННЫЕ; Производитель свидетельствует
- 62 OPIS UREĐAJA
Характеристики
Остались вопросы?Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)