Gorenje EC5151WG - Инструкция по эксплуатации - Страница 12

Плита Gorenje EC5151WG - инструкция пользователя по применению, эксплуатации и установке на русском языке. Мы надеемся, она поможет вам решить возникшие у вас вопросы при эксплуатации техники.

Если остались вопросы, задайте их в комментариях после инструкции.

"Загружаем инструкцию", означает, что нужно подождать пока файл загрузится и можно будет его читать онлайн. Некоторые инструкции очень большие и время их появления зависит от вашей скорости интернета.
Страница:
/ 24
Загружаем инструкцию
background image

EN                                                                                                                                                        11 

 

 

Impale  the  meat  on  the  skewer  and  tighten  the 
screws. 
Place the skewer handle on the front skewer support 
and  insert  the  tip  into  the  opening  in  the  right  hand 
side  of  the  rear  oven  cavity  wall  (the  opening  is 
protected with a rotating cover). 
 
Undo the skewer handle and close the oven door. 
 
Switch  on  the  oven  and  select  the  LARGE  GRILL 
system. 

 

 

The  grill  shall  only  be  used  when  the 
oven door is closed. 
 
Do not use the grill on position 4. 

 

 

GRILL WITH FAN    

 

In  this  operating  mode,  the  grill  heater  and  the  fan 
operate  simultaneously.  Suitable  for  grilling  meat, 
fish, and vegetables. 
(See descriptions and tips for GRILL.) 

 

HOT AIR AND BOTTOM HEATER

    

 

The  bottom  heater, the  round  heater,  and  the  hot air 
fan  will  operate.  Suitable  for  baking  pizzas,  apple 
pies, and fruitcakes. 

 

HOT AIR   

 

Round  heater  and  the  fan  will  operate.  The  fan 
installed  in  the  back  wall  of  the  oven  cavity  makes 
sure  the  hot  air  constantly  circulates  around  the 
roast or pastry. 
 

Roasting meat 

Use  enamel  coated,  tempered  glass,  clay,  or  cast 
iron pan or tray. Stainless steel trays are not suitable 
as they strongly reflect the heat. 
Provide  enough  liquid  during  the  cooking  process  to 
prevent the meat from burning. Turn the meat during 
roasting. The roast will remain juicier if you cover it. 
 

Baking pastry 

Preheating is recommended. 
Biscuits and cookies can be baked in shallow baking 
sheets  on  several  levels  simultaneously  (2nd  and 
3rd). 
Note  that  baking  time  can  differ  even  with  if  the 
baking sheets used are the same. The biscuits in the 
upper  baking sheet may  be  ready  sooner than those 
in the lower one. 
Always  place  the  baking  trays  on  the  grid.  If  you  are 
using the supplied baking sheet, remove the grid. 
 

For even browning, make sure the biscuits are of the 
same thickness. 

 

 

Do  not  insert  the  deep  baking  tray  into 
the first guide. 

 

 

 

BOTTOM HEATER AND FAN    

 

This    is  used  for  baking  leavened  but  low-rising 
pastry  and  for  preserving  fruit  and  vegetables.  Use 
the  second  guide  from  the  bottom  and  a  rather 
shallow  baking  tray  to  allow  the  hot  air  to  circulate 
across the upper side of the dish. 
 

Preservation 

Prepare  the  food  to  be  preserved  and  jars  as  usual. 
Use  jars  with  a  rubber  sealing  ring  and  a  glass 
cover.  Do  not  use  jars  with  threaded  or  metal  caps 
or  metal  tins.  Make  sure  the  jars  are  of  equal  size, 
filled with the same contents, and tightly sealed. 
 
Pour  1  litre  of  hot  water  into  the  deep  tray  (approx. 
70°C) and  place 6 1-litre jars into the tray. Place the 
tray into the oven on the second guide. 
 
During preservation, observe  the  food  and cook until 
the liquid in the jars starts to simmer 

– when bubbles 

appear in the first jar. 

 

   

TOP AND BOTTOM HEATER WITH FAN    

It  is  used  for  baking  of  all  types  of  pastry,  for 
defrosting,  and  for  drying  fruit  and  vegetables. 
Before  placing  the  food  into  the  preheated  oven, 
wait  for  the  light  to  go  off  for  the  first  time.  For  best 
results, only bake on one shelf (level). 
 
The  oven  should  be  preheated.  Use  the  second  or 
the fourth guide, counting from the bottom up.aj. 

 

DEFROSTING    

 

In  this  mode,  the  air  will  circulate  without  any 
heaters operating. 
 
Food  suitable  for  defrosting  includes  cakes  with 
heavy  cream  or  butter-based  cream,  cakes  and 
pastry, bread and rolls, and deep-frozen fruit. 
 
In  most  cases,  it  is  recommended  to  remove  the 
food  from  the  packaging  (do  not  forget  to  remove 
any metal clamps or clips). 
Halfway  through  the  defrost  time,  the  pieces  should 
be  turned  over,  stirred  and  separated  if  they  were 
frozen together. 

 

PLATE WARMER   

 

Use  this  function  to  reheat  your  dinnerware  (plates, 
cups) before serving food in it to keep the food warm 
longer. 

 
 

Характеристики

Оцените статью
tehnopanorama.ru
Остались вопросы?

Не нашли свой ответ в руководстве или возникли другие проблемы? Задайте свой вопрос в форме ниже с подробным описанием вашей ситуации, чтобы другие люди и специалисты смогли дать на него ответ. Если вы знаете как решить проблему другого человека, пожалуйста, подскажите ему :)

Задать вопрос

Часто задаваемые вопросы
Как посмотреть инструкцию к Gorenje EC5151WG?
Необходимо подождать полной загрузки инструкции в сером окне на данной странице
Руководство на русском языке?
Все наши руководства представлены на русском языке или схематично, поэтому вы без труда сможете разобраться с вашей моделью
Как скопировать текст из PDF?
Чтобы скопировать текст со страницы инструкции воспользуйтесь вкладкой "HTML"